XS
SM
MD
LG

Goč za pet minuta matirao domaćine

U Kovačima odluka o pobedniku pala je u drugom poluvremenu. U prvom delu susreta golmani obe ekipe gotovo da nisu dolazili u kontakt sa loptom. Tako je bilo i u nastavku u kome su gosti bolje kontrolisali igru, imali više loptu u nogama i to je urodilo plodom sredinom drugog dela utakmice.

Akcije uglavnom na sredini terena

Prvu radost doneo je iskusni igrač odbrane gostujućeg tima Stančić koji je iskoristio pometnju u odbrani Radničkog i pogodio mrežu golmana Šurbatovića.

Gosti bolju igru krunisali sa dva gola Foto: STOLE

Posle samo pet minuta postignut je i drugi pogodak koji je bio i tačka na pobedu i kruna bolje igre fudbalera iz Vrnjačke Banje. Najpre je posle solo prodora Drobnjakov šut sa deset nmetara zaustavio golman Radničkog Pajović, kratko iodbio loptu a sve je to dobro propratio Đaković - 0:2. Tri boda su zasluženo pripala igračima trenera Peđe Grozdanovića a Radnički i dalje ostaje sa samo jednim osvojenim poenom.

RADNIČKI - GOČ 0:2 (0:0)

KOVAČI. Gledalaca 150. Sudija: Đorđe Stevanović (Kragujevac). Strelci: Stančić u 72. Đaković 77. (Goč). Igrač utakmice: Đorđe Drobnjak (Goč)

Radnički: Pajović -, Brkljač 6,5, (Mandić -), Trnavac 6 (Vu. Bogdanović -), Stevanović 6, Gligorijević 6, Đokić 6, Radosavljević 6, Grujić 6,5, Jovanović 6, Vo. Bogdanović 6, Krstić 6,5

Goč: Šurbatović -. Đaković 7, Ignjatović 7, Lazarević 6,5, Stančić 7, Pariz 7, Simović 6,5 (Žeraćanin -), Džamić 7, Milenković 6,5, Gavrović -), Drobnjak 7,5 (Radenković -), Milić 6,5