XS
SM
MD
LG

Karadjordje u finišu delo ukrasio

Na Bunjačkom brdu gledaoci su čak 82. minuta čekali da vide pogodak. Do tada viđena je borbena igra sa dosta duela, uglavnom na sredini terena, i ne baš previše preciznih udaraca na oba gola. Gosti iz Markovca postavili su takvu igru gde je defanziva bila primarna što je podosta zadavalo muke napadačima domaćina. Trebalo je dosta muke da se pronađe ključ za odbrambenu bravu Ovčara.

Duel Djokića i Arsovica (beli dres)

U nastavku prvi su ozbiljan šut na gol Manića uputili gosti ali je loptu zaustavila desna stativa. Ubrzo zatim na isti način je uradio brzonogi Janković kada je levicom oštrim udarcem sa petnaestak metara pogodio prečku. To kao da je bila najava za vođstvo domaćina. Posle ubacivanja sa leve strane stvorila se gužva u golmanovom prostoru gostiju a najprisebniji bio je iskusni Milević koji je sa dva tri metra pogodio mrežu - 1:0.

Detalj sa meča na Bunjačkom brdu Foto: STOLE

Svi su se radovali a strelac previše pa je zbog skidanja dresa opravdano dobio opomenu. Ubrzo je zamenjen a na njegovo mesto došao je Nešić koji se posle samo dva minuta upisao u strelce - 2:0. Konačan rezultat bio je delo još jednog rezerviste. Strelac je bio Šarac i tako pokazao da trener Vuletić ovoga puta na klupi imao i te kako dobre pojedince koji za tili čas mogu da preporode igru i krunišu je efektnim golovima.

KARAĐORĐE - OVČAR 3:0 (0:0)

Ribnica. Stadion SC "Predrag Matić". Gledalaca 100. Sudija: Dušan Sretenović (Kragujevac) 7. Strelci: Milević u 82. Nešić u 85. Šarac u 88. (Karađorđe). Igrač utakmice: Petar Milević (Karađorđe).

Karađorđe: Manić 7, Aresenijević 6,5 (Šarac 7), Arsović 7, Milovanović 7, Sazdov 6,5, Kospovac 6,5, Jablanović 6,5, Urošević 6,6 (Čolović -), Milević 7,5 (Nešić 7), Janković 7, Županjac 7

Ovčar: Grbić 7, Korać 6,5, Šibinac 7, Diković 6, Pantelić 7, Rađenović 6, Đ,. Nešovanović 6,5, Obradović 6, Đokić 6 (N. Nešovanović -), Zlatić 6 (Krivačić -), Tomović 6 (Mitrović -)