XS
SM
MD
LG
01.11.2017 R˝64 MEDIA TEAM

Radnički 1964 pokrenuo akciju "lopte u Škole"

Škola rukometa koja egzistira u oviru RU RADNIČKI 1964 nastavlja rad na omasovljavanju našeg trofejnog, olimpijskog sporta u cilju približavanja čari ove igre školskoj deci na teritoriji Kragujevca. U sklopu tog zadatka treneri mlađih selekcija na čelu sa direktorom omladinske škole Draganom Študerom su započeli akciju popularno nazvanu – LOPTE U ŠKOLE.

Foto: R˝64 MEDIA TEAM

U sklopu akcije RK RADNIČKI 1964 "Lopte u Škole" posetili smo osnovne škole sa kojima već imamo saradnju i uručili im po nekoliko lopti, koje smo dobili u vidu donacije Rukometnog saveza Srbije, a iste će biti od velike pomoći u obavljanju nastave i približavanju rukometa deci. Naišli smo na topao prijem direktora i pojedinih profesora fizičkog vaspitanja sa kojima smo dogovorili i proširenje saradnje i napravili plan o organizovanju školskih međuodeljenskih takmičenja, tako da rukomet bude više prisutan u nastavi nego što je bio do sada – poručio je agilni direktor omladinske škole Radničkog Dragan Študer.

U sklopu današnje posete lopte su uručene sledećim školama – „Dragiša Luković-Španac“ , „Dr.Dragiša Mihailović“ , „Mirko Jovanović“ , „Sveti Sava“ i „Jovan Popović“.

Ovo je samo početak akcije a cilj je da se uključe sve osnovne škole na teritoriji Kragujevca.