XS
SM
MD
LG
16.02.2011 Ž. Radivojević

Prijateljska utakmica: Donji Srem - Bačka Topola 1:0

U poslednjoj kontrolnoj utakmice pred polazak na desetodnevne pripreme na Dojran, Donji Srem je za rivala imao vojvodjanskoj ligaša. Prvu ozbiljniju priliku propustio je Tošić, kada je u 15. minutu izbio pred Kronića. Na žalost promrzlih navijača u Popincima, posle šuta brzonogog napadača, lopta je završila pored gola. Desetak minuta kasnijem, posle centaršuta Mirkovića, Lakić-Pešić je bio najviši pred golom gostiju, ali jer i golman Kronić bio na svom mestu. Pojačanje iz Partizana, mladi Ristov, propušta u 27. minuitu da uradi nešto više.  Bačka Topola je u 37. minutu ozbiljno pripretuila preko Memiševića. U 39. minutu gol: centaršut Ristića sa desne strane, borbeni Milanović je bio na mestu na kojem se i očekivalo da bude i rutinerski je savladao vrlo dobrog Kronića. Do kraja prvog poluvremena Milanović se još jednom mogao upisati u listu strelaca (45. minut).

Nastavak utakmice nije doneo promenu odnosa na terenu: Donji Srem dominira, a  Petković je u dva navrata propustio  izgledne prilike (49. i 75., minut). S druge strane, Licenberger u 59. minutu se našao sam pred golom Drinića, ali do promene rezultata nije došlo. 

Popinci – Gledalaca:
100. Sudija: Svetlana Bilić (Ruma). Strelac: Milanović u 39. minutu. Žuti karton: Marković (Bačka Topola).

DONJI SREM:
Varga, Ristić, Radišić, Prljević, Lakić-Pešić, Ristov, Mirković, Čordašić, Tošić, Milanović, Šušnjar. Igrali su još: Drinić, Marković, Sremčević, Josimov, Beronja, Bukorac, Antunov, Mrkajić, Petković i Jovanović.
BAČKA TOPOLA: Kronić, Baštovanov, Perović, Samardžija, Jovetić, Rahić, Marković, Kaurin, Kažić, Memišević. Pavlov. Igrali su još: Majer, Nadjpal, Licenberger, Čeh, Milovanović i Panović.