XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 27. 11. do 03. 12. 2017.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Tokom ove sedmice budite malo više oprezni u sportskim aktivnostima. Ne odgovarajte na provokacije i ne ulazite u sukobe. Umesto da kroz ekipne sportske aktivnosti primenite vaš klasičan napad vi ste više usmereni na verbalni napad. Malo više se aktivirajte u danima tokom ove sedmice jer postoji mogućnost da iz nekog neobjasnjivog razloga postanete zanimljivi nadređenima iz sveta sporta. Impulsivnost vas tokom ove sedmice moze dovesti do ubrzanog rada srca.
 

U danima tokom ove sedmice sportski bićete aktivni isključivo na osnovu detaljne procene a ne na osnovu varljivih utisaka. Ako ne postupate po sportskom pravilniku, snosićete posledice. Pored pojedinih promena u ovim danima sve sportske nestabilne situacije dovode se u stanje provere. Dani koji su pred vama su dani važnih odluka. 
 

 

Pojedine sportske aktivnosti tokom ove sedmice mogu biti pogrešno planirane ili loše izvedene. Ne spuštajte se na nivo rutine i potrudite se da ništa ne ospori vaše sportske veštine. Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi vam doneti neki vid pauziranja. Kroz izraženu sposobnost ruku tokom ove sedmice horoskopski Blizanci imaće uspeha u sportovima kao što su odbojka, košarka, rukomet.
   

Ovo je sedmica u kojoj možete imati dosta značajnih susreta sa onima koji su sa vama nameravali sportsku saradnju. Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam. Kao što uvek radite tako ćete i ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Rakove očekuje uspeh.


Pripremite se za sportski period koji će biti obeležen zapaženim uspehom i postignutim rezultatom. Bez obzira na to kojih ste sportskih interesovanja u danima tokom ove sedmice useh dostižete kroz skok. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobare rezultate.
 

Tokom ove sedmice obratite pažnju na nepraktično mišljenje i postupanje. Neka bitna dešavanja na sportskom planu vezuju se za finansije. Pred vama tokom ove sedmice biće novi sportski izazovi ali i dileme. Nije poželjno da brzate sa odlukama. Značajni period je ovo za vas u kojem možete postići mnogo na sportskom planu. Ne odustajte od svojih namera, naročito ako u predhodnom periodu niste ostvarili značajne rezultate. Ovo su dani vaših sportskih ostvarenja.
 

Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Ne mora da znači da će postojati loše situacije, ali ćete se vi lično osećati da se dajete previše a dobijate premalo za uzvrat. Timski odnos tokom ove sedmice mogao bi biti napet. Zahvaljujući nekim svojim ranijim poznanstvima imaćete mogućnost prelaska u drugi sportski tim.                                                                                                                              


O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. U danima tokom sedmice vrlo nerado moraćete da se prilagodjavate. Ipak to ide vama u korist.

     
Bićete malo više posvećeni obavezama, onim svakodnevnim i onim koje su u predhodnim danima ostale nezavršene. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme. Tokom ove sedmice sa određenim potezima bićete u centru pažnje što će biti vaša dodatna motivacija za dalje uspehe. U danima pred vama možete krenuti u jednu dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru. U popularnim sportskim disciplinama očekujte i ličnu popularnost jer ćete zakoračiti ka uspehu u svom stilu.


Važno je da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice biće to dobra prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Na nečije insistiranje više ćete se baviti timskim aktivnostima. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere. Mogući problemi sa sinusima. Zaštitite se na vreme.


Možete biti malo manjeg interesovanja za sportske aktivnosti ili uzdržani ali od polovine sedmice situacija se popravlja. Imaćete mogućnost i spremnost da napravite neke značajne obrte .Delovaćete promišljeno i svaki svoj potez pažljivo ćete planirati. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima koje podrazumevaju tim igrača  možete očekivati jednake rezultate.
 


Sportske aktivnosti tokom ove sedmice malo više će vas obavezati. Rezultate ćete ostvarivati po postojećem dogovoru članova sportskog tima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Neke horoskopske Ribe prepustiće nekom drugom isticanje, neke će se povući iz sportskih aktivnosti a biće i onih horoskopskih Riba koje će na terenu zaigrati kao rezervni igrači.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović