XS
SM
MD
LG

Marko Spasić: Uz pirotsku publiku idemo na pobedu!

Bez obzira na pauzu izmedju dva meča koja je produžena za dva dana, nije zaboravljen veliki uspeh pirotskih košarkaša u Zrenjaninu. Naš tim je zbog peglane kobasice morao da menja sale i salice, da bi sinoć trenirali u Dimitriovgradu.

Ništa zato, pirotski momci su spremni da ,,peglanje,, nastave u utorak kada dolazi možda najneprijatniji, ako ne najteži rival. Mečevi sa Aleksinčćanima, čak i kada su bili trening utakmice, igrani su kao da je finale nekog svetskog prvenstva. Nema razloga sumnjati da će tako biti i u utorak uveče u Hali Kej.

 

 

Markovi momci zaslužili su ogromnu pažnju i podršku pirotskih ljubitelja ove igre, tako da bi njihovo poštovanje bilo ispoljeno dolaskom na meč i napunjenom Halom  Kej ,,do vrha,,!

Marko ima problem jer je jedini ,,pravi,,centar Martin Matović u Zrenjaninu zbog povrede rano napustio teren, lečio je zglob ove nedelje i veruje se da će ovaj kršni momak stegnuti zuibe da zaigra. Svi ostali, koliko ih je , čekaju ,,komšijski obračun,,

Ono što je suština našeg  tima, o tome često govorimo, da sa ovako malim brojem igrača, uspevaju da svih 4o minuta srce im bude na terenu, energija i ogromna želja stalno u grudima i da na takav način ,,gaze,, svoje rivale.

Da se nadamo da će tako biti i sutra protiv Napredak Bosforuasa, ekipe koja ima sponzora iz Turske , koji već drugu godinu ima velike ambicije , ali uvek nešto zastane. Očigledno da će i ove godine biti ,,pucanj u prazno,,!

Druga liga 15.kolo: Pirot: KK Pirot – Napredak Bosforus; Hala Kej, 19 časova.