XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Napretka u 1/4 finalu Kup-a nemaju prava na grešku

Napredak je u 27. kolu SL odigrao nerešeno sa Crvenom zvezdom i doneo bod u Kruševac. Recept za Zvezdu i Partizan strateg Napretka Milorad Kosanović dobro zna, obzirom da je obe prvoplasirane ekipe porazio u Kruševcu i odigrao nerešeno u Beogradu. Ekipa je u kasnim večernjim satima sinoć stigla iz Beograda,a već u sredu 14. marta čeka nas novi izazov, utakmica četvrtine finala Kup-a Srbije: 

"U tome i jeste lepota takmičenja u Kup-u, jer se ništa ne može ispraviti. Igrate tu jednu utakmicu, i to je to.

Mi smo u poslednjih šest utakmica, ne računajući Mačvu,odigrali sa ekipama iz gornjeg dela tabele, i to što nam dolazi Čukarički nije ništa novo. To je izazov i za nas i za Čukarički. Biće to jedna teška, tvrda i snažna utakmica, ukoliko mi budemo na visini zadatka i spremni da odgovorimo načinu na koji Čukarički igra. Neće biti lako, ali ja se nadam da ćemo uspeti da se oporavimo i spremno dočekamo sredu. Blagi sam optimista,što ne volim da budem, ali mislim da nema razloga da ne verujemo u to da i tu utakmicu možemo da preskočimo na naš način.

Nadam se, i bilo bi lepo, da publika dođe u većem broju, da podrže ove momke i da nam pomognu jer mislim da smo zaslužili u ovom delu prvenstva, tako da pozivam publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam da se plasiramo u sledeću rundu kup takmičenja", smatra Kosanović.

Svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu Napretka, a od njihovog zalaganja zavisiće ko će se naći u protokolu protiv Čukaričkog. 

Utakmica četvrtine finala Kup-a Srbije igra se u sredu 14. marta sa početkom u 17:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice na blagajnama stadiona Mladost. Cena ulaznica je nepromenjena: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300, zapad dva 400 dinara.

Deca do 8 godina starosti u pratnji roditelja ne plaćaju ulaz.