XS
SM
MD
LG

Tanasko Rajić mirnijom i mudrijom igrom osvojio bodove u komšijskom derbiju!

Komšijski derbi doneo je više borbenu nego kvalitetnu igru. S obzirom na plasman ekipa na tabeli, očekivao se kvalitetniji fudbal, smirenija i tehnički bolja igra. Umesto toga, bilo je čestih prigovora nesigurnom sudiji Mitroviću iz Niša, koji je zbog toga i grubih startova pokazivao kartone.

Domaći, nezadovoljni sudjenjem, često su prigovarali, da bi jedan od najboljih igrača Branislav Vasov u 86. minutu zbog rasprave sa sudijom dobio drugi žuti, odnosno, crveni karton. Fudbaleri iz Pirota igrali su smirenije, takički bolje i kao plod takve igre Dragan Ćirić je u 48. minutu postigao jedini gol.

Pirotske “tobdžije” su tako donele bodove sa još jednog gostovanja i pokazale da su u ovom prvenstvu bili zaista neočekivano najprijatnije iznenadjenje. Oba tima igrala su u oslabljenim sastavima bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Zona Jug 22. kolo:  Balkanski – Tanasko Rajić   0:1 

Strelac: Dragan Ćirić u 48. minutu za Tanasko Rajić. Žuti kartoni: Georgijev Balkanski,  Djurić i Oioivić tanasko rajić. Crveni karton: B. Vasov u 86. minut (dva žuta kartona).

Balkanski: Ilić, Zarkov, D.Vasov, B.Vasov, Markov, Todorović,  Randjelov, Ćirić, S. Vasov, Kirkov (Nikolić). Rezerve : Istatkov, N. Kirkov, Nikolić, Ivanov.

Tanasko Rajić: B. Petrović, S. Usković, Bogdanović, D. Ćirić, Džunić, S. Popović, Bišković, M. Popović, Cenić ( D. Usković), Djurić, Živković (Micić). Rezerve: M. Petrović, Zlatanov, Micić, D. Usković.