XS
SM
MD
LG

Jovanović het trikom "častio" bele

U lokalnom derbiju pobeda je pripala Radničkom čiji fudbalei su bili agilniji i konkretniji tokom čitavog toka utakmice.

Prvu priliku za pogodak imali su domaćini. Bilo je to 2. minutu, Jovanović je posle prodora po levoj strani uputio dobar centaršut ali njegovi saigrači to nisu na vreme propratili. Gosti su minut kasnije uzvratili ali je Pantović posle lopte upućene sa desne strane bio neprecizan. Radnički je posle dva minuta igre uspeo da postigne gol. Strelac je bio Jovanović koji je posle efektne asistencije Mandića sa pet metara pogodio mrežu Janićijevića. Kolosalnu priliku u 23. minutu propustio je Filipović koji sa samo dva metra promašio ceo fudbal.

Detalj sa meča

U nastavku još dva gola u mreži gostiju. Najpre je Kojić asistirao Jovanoviću koji na gotovo istovetan način, kao kod prvog gola, zatresao mrežu Sloge

Duel Đorđevića i Mandića

Ovaj igrač je i postavio konačan rezultat. ovoga puta iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Sloga je ovim porazom pogoršala šanse za odlazak u viši rang a Radnički je napravio veliki korak ka konačnom izlasku iz "zone sumraka"..

Jedan od napada domaćina foto: STOLE

RADNIČKI - SLOGA (K) 3:0 (1:0)

Kovači - Gledalaca 300. Sudija: Filip Petronijević (Kragujevac) 7. Strelci: Jovanović u 3, 67. 71 (jedanaesterac). (Sloga) Crveni kartoni: Čolić, Milošević (Sloga), Jovanović (Radnički). Igrač utakmice: Jovanović (Radnički).

Radnički: Pajović 7, Pavić 6,5, Kojić 7, Radosavljević 7, Mandić 7 (Stevanović 7), Jovanović 8, Vojmilovac 7, Pejković 7, Đokić 7, Grujić 7, Vučinić 6,5

Sloga: Janićijević 6,5, Gušani 6,5, Čolić 6, Radivojević 7, Drecun 6,5, Filipović 8, Pantović 6,5, Kolaković 6,5, Milošević 6, Đorđević 6, Krstić - (Pavlović 6,5)