XS
SM
MD
LG

Ivan Pešić nova akvizicija Mladosti

Pripreme na Zlatiboru ulaze u samu završnicu i sigurno je da trener Nikolić ima sve manje nedoumica oko izgleda startne postave. Kostur ekipe, za narednu sezonu činiće proverene snage, pojačane sa par novajlija. Sastav nije pretrpeo bitniju rekonstrukciju, pa ne treba očekivati veća odstupanja od ustaljenog sistema igre, kojeg su plavo-beli uspešno forsirali. Nije se zatvorio ni krug pojačanja.

Najnovija akvizicija je, provereni, igrač sredine terena Ivan Pešić, koji je u proteklom periodu nosio dres Novog Pazara. Iako je u pitanju mlad igrač (23 godine), ima dosta iskustva iza sebe. Nastupao je i ranije za Mladost a nosio je sa uspehom i dres Bežanije. Pešić je poreklom iz čačanskog kraja, pa mu privikavanje na sredinu neće biti problem i već je pokazao na pripremama da se na njega može ozbiljno računati. Par prijateljskih mečeva, počeo je kao starter.

Boravak na Zlatiboru, Lučanci su iskoristili da odmere snage sa brojnim domaćim ali i klubovima iz okruženja. Zabeležen je jedan trijumf (Donji Srem), jedan poraz (Novi Pazar) i tri remija (Spartak, Sutjeska, Grbalj). Najsvežiji su susreti sa crnogorskim ekipama, koji su završeni nerešenim ishodima. Sa Sutjeskom 1-1 i sa ekipom Grblja 3-3. Po dolasku sa druge faze priprema, Mladost će treninge nastaviti na svom terenu i odigrati još par susreta do početka lige, koji je zakazan za 11. avgust.