XS
SM
MD
LG

Grbić i družina idu u Rio

Naši najbolji odbojkaši  igraće na Final six-u Svetske lige. Oni su u konkurenciji Brazila, Italije i Australije zauzeli drugo mesto sa 23 osvojena boda, sa skorom 7:5. Prvo mesto je osvojio Brazil, dok je Italija kao  treća prošla u Rio, zahvaljujući  Brazilu koji je domaćin tog takmičenja. Poslednjeg vikenda Srbija je igrala dvomeč sa Australijom, ostvarena je pobeda i poraz, ali to na kraju nije imao nikakav značaj imajući u obzir da je selektor Grbić igrao sa podmlađenom ekipom.

Finalni turnir je na  programu 15-19. jula, Srbija će igrati u  grupi sa Italijom i Poljskom. Drugu  grupu činiće Brazil, Sad i pobednik druge divizije (najverovatnije  Francuska). Prošlog vikenda završen je i F4 Treće divizije, koji je osvojila selekcija Egipta pobedom nad Crnom Gorom rezultatom 3:2. Egipat  se ovom pobedom plasirao u Drugu diviziju.

Treba istaći da je iz elite ispala Rusija, koja je platila ceh igranja sa kombinovanim sastavom. Tako  će aktuelni evropski i olimpijski šampion od naredne sezone igrati u nižem rangu.

Sjajan debi na klupi "Orlova"