XS
SM
MD
LG

O nama


Sajt srbijasport.net je srpski sportski internet portal koji promoviše sport u Srbiji putem savremenih informatičkih tehnologija. Svedoci smo da je u poslednje vreme Internet postao široko zastupljen u našoj zemlji i da sa povećanjem broja korisnika raste i broj sajtova. Ali i dalje mali broj sajtova se bavi našim domaćim sportom, i takmičenjima. srbijasport.net zamišljen kao jedna savremena Intrenet riznica svih sportskih rezultata odigranih u našoj zemlji. Na jednom mestu postioci mogu pogledati najnovije rezultate iz svih sportova koji budu praćeni, tabele, statistiku, timove, uporedne tabele i ostalo. Ideja nam je da svaki posetilac sajta bude i urednik sajta. U saradnji sa velikim brojem sportskih klubova u našoj zemlji možemo Vam obezbediti uvek blagovremene i tačne rezultate.

OBLAST

Odlučili smo se da pratimo samo takmičenja u našoj zemlji. Na taj način promovišemo domaći sport a i pokrivamo prazninu na međunarodnoj sceni i Internetu gde naši sportovi i takmičenja nisu zastupljeni ili su slabo zastupljeni.

USLUGE

Za vas organizujemo praćenje sportskih rezultata. Ukoliko ste webmaster ili održavate neki sajt o sportu, ili nekom sportskom klubu, sa našeg sajta možete preuzimati rezultate, tabele i statistiku i postaviti na Vaš sajt. Za detalje o saradnji kontaktirajte nas da se dogovorimo.

ARHIVA

Sajt je zamišljen kao jedna velika arhiva sportskih rezultata. Potrudićemo se da sakupimo što više rezultata sa utakmica koje su odigrane prethodnih godina i decenija i tako zaokružimo jedan sportski period koji je protekao, a u potpunosti se okrećemo onom što predstoji i od sad pa na dalje kreiramo jednu veliku bazu podataka. Ukoliko posedujete nekakav vid informacija o predhodnim takmičenjima javite nam se da bi ostvarili saradnju.

SARADNICI

Da bi pokrili što veći broj takmičenja, ideja nam je da u rad sajta uključimo što veći broj ljudi iz svih krajeva naše zemlje. Ukoliko ste zaljubljenik u sport i pratite neko takmičenje do koga mi ne možemo nikako da dođemo postanite naš saradnik. Tako ćete pomoći nama a i velikom broju posetioca da uvek imaju sveže i precizne sportske informacije. Na taj način postajete jedan od naših saradnika i imate pravo na sve ostale usluge koje pružamo.

STATISTIKA

Sa velikim brojem rezultata i tabelama u bazi podataka, sportski statističari i novinari će moći uvek da pronađu informacije koje ih zanimaju, da pogledaju uporedne rezultate, tabele ili da čak i sami generišu neku svoju statistiku.

UŽIVO REZULTATI

Omogućićemo posetiocima našeg sajta da uživo prate rezultate utakmica koje se odigravaju ili preko sajta ili preko mobilnih telefona. Preko naših saradnika koji će biti prisutni na određenim utakmicama i primenom savremenih tehnologija omogućićemo Vam da i Vi pratite ta takmičenja.

SAJT

Sajt je urađen u skladu sa najsavremenijom tehnikom za izradu Web sajtova. Organizovan je oko velike baze podataka koja sadrži sve podatke koji se prikazuju na sajtu. Zbog velikog broja rezultata i broja korisnika baza je dodatno optimizovana i zaštićena kako bi podaci uvek bili dostupni našim posetiocima. Sajt je u potpunosti dinamičan, tako da naši posetioci sami kreiraju njegov sadržaj.