XS
SM
MD
LG
Informacije o klubu
Osnovan 1948
Boja kluba Crveno-crna
Adresa
Mesto 35209 Subotica
Opština Svilajnac
Okrug Pomoravski okrug
Država Srbija
Telefon
Fax
Email
Web adresa
Trofeji
Stadion
Mesto S.Subotica
Adresa 35209 S.Subotica
Izgrađen
Kapacitet
Dimenzije
Lokacija
Tim
Broj Ime i prezime Godine Pozicija
1 Jevremović Stefan Golman
2 Dimitrijević Nemanja Sredina
3 Antonijević Adam Sredina
4 Bogićević Saša Odbrana
5 Jevremović Uroš Odbrana
6 Arsović Ivan Odbrana
7 Rajković Nikola Sredina
8 Prvulović Igor Sredina
9 Mijajlović Željko Napad
10 Ljubisavljević Slobodan Napad
11 Paunović Dejan Sredina
12 Mitović Dejan Golman
13 Stanojević Veroslav Odbrana
14 Paunović Vladan Sredina
15 Dimitru Kristijan Sredina
16 Ivanović Aleksandar Odbrana
17 Prvulović Aleksandar Sredina
18 Pavlović Vladan Odbrana
19 Tujkić Ivan Odbrana
Uprava kluba
Predsednik Jovanović Slaviša
Trener Saša Ilić
Predsednik Jovanović Slaviša
Zamenik predsednika Saša Ilić
Predstavnik kluba Prvulović Miroslav
Blagajnik Petrović Lepomir
Fudbaler Paunović Dejan
Fudbaler Antonijević Adam
Fudbaler Mijajlović Željko
Član uprave Tomić Milan
Član uprave Tujkić Milisav
Član uprave Trajilović Maniks
Član uprave Kostić Mališa
Član uprave Prvulović Miroslav
Član uprave Ilić Momir
SEKRETAR Đorđević Dragoljub
Da bi ste mogli da prijavite i popunite informacije o ovom klubu morate biti registrovani i prijavljeni na sajtu.
Odigrane su revanš utakmice „baraža“ za popunu seniorskih liga FSB u takmičarskoj sezoni 2019/2020. FK „Sremčica“ je izborila srpskoligaški status, za ˝Zonu˝ se izborila Šopićka FK ˝Šumadija˝, zatim FK „Rojkovac“ u Prvoj beogradskoj ligi – grupa „B“, a u svojim ligama ostali OFK „Balkan“ i FK „Rabrovac“. Evo i postignutih rezultata. Za Srpsku ligu – grupa „Beograd“ FK „Stepojevac Vaga“ - FK „SREMČICA“ 1:1 (prva utakmica 0:1) Za ˝Beogradsku zonu˝ FK ˝Turbina˝Vreoci - FK ˝ŠUMADIJA˝ŠOPIĆ 1:3 (prva utakmica 1:1) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „A“ OFK „BALKAN MIRIJEVO“ - FK „Poštar 1930“ 2:0 (prva utakmica 1:1) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „B“ FK „ROJKOVAC“ - FK „Duboko“ 5:0 (prva utakmica 1:2) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „C“ OFK „Student“ (Mladenovac) - FK „RABROVAC“ 0:4 (prva utakmica 0:3)
Proširene lige na „Zapadu“ Iz kancelarije FS Regiona zapadne Srbije, stigla je informacija da su Srpska liga i četri zone povećane za po 2 kluba. Od jeseni grupa Zapad brojaće 18 klubova, a četri zonske lige imaće po 16 klubova.. Ovim povećanjem liga neki klubovi će vanredno da napreduju, a neke ekipe koje je trebalo da se presele u niži rang, zadržaće sttus. Konačni sastav liga odrediže FSRZS na sednici. Predhodno iz klubova bi trebalo da potvrde učešće u takmičenju a posebno novajlije. Rešena je dilema oko Slobode. Užičani su ispali iz Prve lige Srbije i takmičenje bi trebalo da nastave u Srpskoj ligi Zapad. U međuvremenu je došlo do promene rukovodstva, pa su novi operatovci imenu Sloboda dodali Užice. U novoj takmičarskoj sezoni u Zapadno-Moravskoj zoni takmičiće se Sloboda Užice.
Odigrane su utakmice prvog kola baraža za popunu seniorskih liga FSB za takmičarsku sezonu 2019/2020, a postignuti su sledeći rezultati: Za Srpsku ligu – grupa Beograd FK „Sremčica“ – FK „Stepojevac Vaga“ 1:0 Za Zonsku ligu Beograda FK „Šumadija“ (Šopić) – FK „Turbina“ (Vreoci) 1:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „A“ FK „Poštar 1930“ – FK „Balkan Mirijevo“ 1:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „B“ FK „Duboko“ – FK „Rojkovac“ 2:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „C“ FK „Rabrovac“ – FK „Student“ (Mladenovac) 3:0 Revanš utakmice igraju se u sredu 19. juna 2019. godine od 17:00 časova, osim utakmice FK „Turbina“ (Vreoci) – FK „Šumadija“ (Šopić) koja će se igrati dan kasnije, u četvrtak 20. juna 2019. godine takođe od 17:00 časova.