XS
SM
MD
LG
Informacije o klubu
Osnovan 1954
Boja kluba Crveno-Bela
Adresa Beloševac bb
Mesto 14000 Valjevo
Opština Valjevo
Okrug Kolubarski okrug
Država Srbija
Telefon
Fax
Email fkbelosevac1954@gmail.com
Web adresa http://www.sportlend.com/fkbelosevac1954/vest/pregled_vesti
Trofeji
Stadion
Mesto Beloševac
Adresa Beloševac bb
Izgrađen 1950
Kapacitet
Dimenzije 90x60
Lokacija
Tim
Broj Ime i prezime Godine Pozicija
1 Aleksandar Novaković Golman
2 Nikola Kremić Odbrana
3 Dejan Pavlović Odbrana
4 Svetislav Pejić Odbrana
5 Aleksandar Mitrović Odbrana
6 Đorđe Stanojević Sredina
7 Bojan Cupać Sredina
8 Nemanja Maletić Sredina
9 Saša Radovanović Napad
10 Vladimir Ilić Napad
11 Miloš Novaković Napad
12 Sava Jevtić Odbrana
13 Nemanja Perić Napad
14 Bojan Dragićević Odbrana
15 Saša Marković Sredina
16 Zoran Vukas Sredina
17 Pavle Milutinović Napad
18 Goran Vukas Odbrana
19 Jovan Panić Sredina
20 Miloš Mitrović Odbrana
21 Aleksandar Milanović Sredina
22 Predrag Milutinović Sredina
Uprava kluba
Predsednik
Trener Miladin Pura Blagojević
Da bi ste mogli da prijavite i popunite informacije o ovom klubu morate biti registrovani i prijavljeni na sajtu.
Odigrane su revanš utakmice „baraža“ za popunu seniorskih liga FSB u takmičarskoj sezoni 2019/2020. FK „Sremčica“ je izborila srpskoligaški status, za ˝Zonu˝ se izborila Šopićka FK ˝Šumadija˝, zatim FK „Rojkovac“ u Prvoj beogradskoj ligi – grupa „B“, a u svojim ligama ostali OFK „Balkan“ i FK „Rabrovac“. Evo i postignutih rezultata. Za Srpsku ligu – grupa „Beograd“ FK „Stepojevac Vaga“ - FK „SREMČICA“ 1:1 (prva utakmica 0:1) Za ˝Beogradsku zonu˝ FK ˝Turbina˝Vreoci - FK ˝ŠUMADIJA˝ŠOPIĆ 1:3 (prva utakmica 1:1) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „A“ OFK „BALKAN MIRIJEVO“ - FK „Poštar 1930“ 2:0 (prva utakmica 1:1) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „B“ FK „ROJKOVAC“ - FK „Duboko“ 5:0 (prva utakmica 1:2) Za Prvu beogradsku ligu – grupa „C“ OFK „Student“ (Mladenovac) - FK „RABROVAC“ 0:4 (prva utakmica 0:3)
Proširene lige na „Zapadu“ Iz kancelarije FS Regiona zapadne Srbije, stigla je informacija da su Srpska liga i četri zone povećane za po 2 kluba. Od jeseni grupa Zapad brojaće 18 klubova, a četri zonske lige imaće po 16 klubova.. Ovim povećanjem liga neki klubovi će vanredno da napreduju, a neke ekipe koje je trebalo da se presele u niži rang, zadržaće sttus. Konačni sastav liga odrediže FSRZS na sednici. Predhodno iz klubova bi trebalo da potvrde učešće u takmičenju a posebno novajlije. Rešena je dilema oko Slobode. Užičani su ispali iz Prve lige Srbije i takmičenje bi trebalo da nastave u Srpskoj ligi Zapad. U međuvremenu je došlo do promene rukovodstva, pa su novi operatovci imenu Sloboda dodali Užice. U novoj takmičarskoj sezoni u Zapadno-Moravskoj zoni takmičiće se Sloboda Užice.
Odigrane su utakmice prvog kola baraža za popunu seniorskih liga FSB za takmičarsku sezonu 2019/2020, a postignuti su sledeći rezultati: Za Srpsku ligu – grupa Beograd FK „Sremčica“ – FK „Stepojevac Vaga“ 1:0 Za Zonsku ligu Beograda FK „Šumadija“ (Šopić) – FK „Turbina“ (Vreoci) 1:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „A“ FK „Poštar 1930“ – FK „Balkan Mirijevo“ 1:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „B“ FK „Duboko“ – FK „Rojkovac“ 2:1 Za Prvu beogradsku ligu – grupa „C“ FK „Rabrovac“ – FK „Student“ (Mladenovac) 3:0 Revanš utakmice igraju se u sredu 19. juna 2019. godine od 17:00 časova, osim utakmice FK „Turbina“ (Vreoci) – FK „Šumadija“ (Šopić) koja će se igrati dan kasnije, u četvrtak 20. juna 2019. godine takođe od 17:00 časova.