XS
SM
MD
LG

Real za dvadeset minuta matirao domaćine

Fudbaleri Reala iz Podunavaca boljom igrom u nastavku meča zasluženo su odneli ceo plen iz Matarauga. Malo ko je očekivao da će posle "sušnog" prvog poluvremana, kada nije bilo preciznijih šuteva na oba gola, gledaoci videti čak četiri pogotka.

Kpiten domaćina Erović okružen igračima Reala

Goleadu su otvorili domaćini u desetom minutu nastavka susreta. Tada je golman Reala nesmotreno u svom šesnaestercu startovao na Đurovića a sudija Vujović pokazao na belu tačku. Siguran strelac bio je Dejan Milošević - 1:0. Zadovoljni vođstvom fudbaleri Mataruga su neočekivano stali i prepustili inicijativu gostima.koji su poslednjih dvadesetak minuta gospodarili terenom. Najpre je mrežu domaćina zatresao Šibak koji je posle odbijene lopte od golmana Ilinčića, koji je pre toga maestralno reagovao, sa pet šest metara doneo radost svojim navijačima. Posle samo četiri minuta rezultat je povisio agilni Jovanović nakon centaršuta Eraka sa desne strane - 1:2.

Jovanović, plavi dres, strelac drugog gola foto: STOLE

Fudbaleri Mataruga su potom krenuli na sve ili ništa i otuda i dve povoljne prilike koje Kovaćevićč i kapiten Erović nisu uspeli da pretvore u gol. Šansu za goste imao je i rezervista Bučukarević. a nekoliko sekundi pre poslednjeg zvizduka sudije, omaleni Šibak se po drugi put upisao u listu strelaca kada je sa druge stative glavom uputio loptu u nebranjeni ugao gola Mataruga. Bilo je to konačnih 1:3.

MATARUGE - REAL 1:3 (0:0)

MATARUGE. Gledalaca 100. Sudija: Nikola Vujović (Kraljevo) 7,5. Strelci: D. Milošević u 56. (Mataruge). Šibak u 70. i 90. Jovanović u 74. (Real). Igrač utakmice: Miloš Šibak (Real)

Mataruge: Ilinčić 7, Kovačević 6, Đurović 7, Trifunović 6 (Veličković 6), Nikolić 6,5, D. Milošević 7, Baltić 7, Mijailović 7, S. Milošević 6, Erović 7, Raičević 6

Real: Tatarević 6,5, Bošković 6,5, Jovanović 7, Dragović 7, Žerađanin 6,5, Veselinović 7, Šibak 8, Erak 7, Atanacković 7, Račić 6,5 (Bučukarević 6,5), Cvetković 6,5