XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 16.04. do 22.04. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Pružiće vam se povoljna sportska mogućnost i bićete inspirisani da napravite promenu na duže vreme. Do izražaja može doći taktika, pregovori, dobra procena i odlučujuća uloga. Tokom ove sedmice bićete aktivni. Više u komunikaciji a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao korisnu društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima.

Ovo je sedmica u kojoj možete imati sportsko unapređenje. Sportske saradnje takođe mogu biti aktivne u danima tokom ove sedmice. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Bikove očekuje uspeh. Sportski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju inostranstva. Tokom ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Bićete odgovorni i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportske aktivnosti.

Uspeh u danima tokom sedmice horoskopski Blizanci mogu ostvariti u ekipnim sportskim disciplinama koje podrazumevaju skok. Odlični možete biti i u košarci i odbojci. Sticanje mogućnosti za promenu sportskog kluba u danima tokom sedmice postoje. Uz pomoć izraženog talenta postižete jedinstvene rezultate u svom sportskom timu. Zahvaljujući brzini refleksa tokom ove sedmice postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Očekujte ulogu kapitena.

Tokom ove sedmice bićete aktivni. Više u komunikaciji a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao korisnu društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje horoskopske Rakove očekuje uspeh.

Ovo je sedmica u kojoj možete imati sportsko unapređenje. Sportske saradnje takođe mogu biti aktivne u danima tokom ove sedmice. Posvetite se više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv.

Budite spremni na promene jer ćete u danima tokom sedmice dobijati ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite. Horoskopske Device u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehe. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru mogućnost posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati značajan uspeh.

Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju. Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.                          
                                                                                         
O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti.

Tokom ove sedmice trebalo bi prilagoditi svoje planove postojećim uslovima u sportskom okruženju. Promene kojima se budete bavili neće vam oduzimati mnogo vremena a poboljšaće rezultate. Pored pojedinih ograničenja, mogućih zastoja u danima tokom ove sedmice horoskopski Strelčevi biće sa uspešnim rezultatom. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši rezultati korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja.

Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni sportsku sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. Možete biti uspešni i u sportskom ribolovu.

Vreme je da menjate neke sporske navike. Neke horoskopske Vodolije mogu se usmeriti ka skijaškim disciplinama. Možete biti malo manjeg interesovanja za redovne sportske aktivnosti. Odmor od sporta kojim se već duže ili neko vreme bavite bi vam prijao. U danima tokom ove sedmice delovaćete promišljeno i svaki svoj budući sportski potez pažljivo ćete planirati.

Razmislite još jednom pre donošenja odluka. Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović