XS
SM
MD
LG

Futsaleri Bečeja u subotu dočekuju Konjarnik

Bečejci očekuju da će se izjednačiti u pobedama sa Beograđanima

Iako su očekivali da će se stvari u baražu za popunu Druge futsal lige Srbije drugačije odvijati i da će pred svojim navijačima overiti opstanak u drugoligaškoj konkurenciji, futsaleri Bečeja će u subotuod 19,30 sati igrati protiv beogradskog Konjarnika za produžetak nade u doigravanju. Jer, u prvoj utakmici izgubili su rezultatom 2:4 (2:2), pa se sada valja izjednačiti u pobedama, kako bi se izborilo pravo da se u „majstorici“, ponovo u beogradskoj hali „Šumice“, odluči o tome ko će naredne sezone biti drugoligaš.

- Drugo poluvreme baraž utakmice u Beogradu moramo što pre zaboraviti, jer se, iz neobjašnjih razloga, igralo samo pred našim golom, upozorava čuvar mreže Bečejaca Sava Vadaski. Imamo mi kvalitet da se nosimo sa Beograđanima, ali moramo svi dati 120 odstosvojih mogićnosti.

Stiče se utisak da su se futsaleri Bečeja uplašili ambijenta u legendarnom „hramu sporta“ na Voždovcu, gde se okupilo oko 1000 vatrenih navijača. Bilo bi dobro da se i na tribinama „hrama sportova“ kraj Tise okupi više ljubitelja sporta nego obično, jer bi to bio dodatni stimulans igračima trenera Gorana Strajnića da istraju u nastojanju da pobede.

- Konjarnik je ekipa sastavljena od kvalitetnih igrača, ali smo im mi indolentnom igrom u drugom poluvremenu pomogli da pobedu sa 1:0 u pobedama. Verujem da smo izvukli određene pouke i da ćemo prvo u revanšu,a onda i u trećoj utakmici, biti bolji i zadržati drugoligaški status, ne napušta trenera Gorana Strajnića vera u svoje momke.

 Ostaje nam da verujemo da će ljubitelji sporta u Bečeju i okolini uslišiti poziv futsalera Bečeja da dođu na utakmicu i korektnim navijanjem im pomognu u poslednjoj utakmici sezone kraj Tise.