XS
SM
MD
LG

Ninja napušta Twitch platformu radi milionskog ugovora

Izvor: RUR Esports

Najpoznatije ime u Fortnite i Twitch svetu Tyler Ninja Blevins rešio je da napusti ovu fantastičnu platformu za strimovanje i pređe na jednu sasvim drugu platformu korporacije Microsoft. Vesti dobijamo sa Twitter profila ove zvezde, objavio je video kako okreće novi list i prelazi u sledeću fazu, čim je najavio da će svoje strimove od sada emitovati ekskluzivno na Mixer-u.

Mixer je relativno nova striming platforma u vlasništvu Microsofta lansirana 2016. godine pod nazivom Beam a kasnije je ribrendirana 2017. u Mixer. Ninja je u svom videu naveo kako se već dugo vremena razmišlja da pređe na ovu platformu ali da do ovog trenutka to nije smeo da podeli sa svojim gledaocima, tako da je sada veoma srećan što je konačno stekao pravo da ovu ogromnu vest može da podeli sa celim svetom. Što se tiče njegovog sadržaja, naveo je takođe da se tu ništa neće promeniti tako da njegovi gledaoci nema potrebe da brinu jer ne planira da napusti Fortnite.

Čelnici Twitch-a su se oglasili povodom ovoga i rekli kako im je drago što je Ninja upravo preko njihove platforme uspeo toliko da uradi za njega i celu gejming zajednicu u celini i kako mu žele svu sreću u daljoj karijeri.

Cifra koja je ponuđena ovom poznatom strimeru još uvek nije poznata, ali postoje brojne brojne špekulacije koje govore da su u pitanju milionske cifre tako da je njegov prelazak na Mixer i više nego opravdan.