XS
SM
MD
LG

Vera Antić novi predsednik sportskog saveza u Varvarinu

Novi predsednik Vera Antić obrazlaže programske ciljeve saveza

Večeras je u prepunoj sali sportskog centra "Temnić" u Varvarinu održana izborna skupština Sportskog saveza opštine Varvarin. Na sednici je izabrano novo rukovodstvo. Na čelo saveza izabrana je Vera Antić ispred košarkaškog kluba "Temnić" inače profesor sporta i fizičke kulture, majka dvoje dece koja se bavi privatnim biznisom ali je vrhunski poznavalac sportskih zbivanja.

U prvom obraćanju delegatima skupština obećala rad koji će sve ujediniti bez struja u sportu i želju da se problemi reše razgovorima. Inače Vera Antić izabrana je jednoglasno na ovu funkciju sa 24 glasa koji su bili prisutni na skupštini. Svoju funkciju obavljaće volonterski, dok će novoizabrani generalni sekretar Dražen Simonović biti jedini plaćeni funkcioner. Za članove upavnog odbora izabrani su još: Dalibor Rajić, Slavoljub Blagojević, Slavoljub Pešić, Barbulović Danijel, Rade Todorović i Stefan Kojić.

Sednici je prisustvovao i većnik za sport Dejan Raca koji je obavestio delegate da će savez uskoro preći u nove prostorije a delegatima i izabranom rukovodstvu poželeo uspeh u radu. Pokrenuta su i pitanja daljeg rada boks kluba “Jovan Kursula” i body bilding kluba “Konan” a predsednica je obećala da će se o njihovim problemima veoma brzo raspravljati.

Dejan Raca večnik za sport - Nove prostorije za savez