XS
SM
MD
LG

Sudije Velike Plane podvukle crtu

Sa završetkom takmičarske polusezone došao je red i na sumiranje urađenog u predhodnom periodu. Po ugledu na ostale sudijske organizacije i uz poštovanje svih epidemioloških mera održana je svečana dodela priznanja najboljima povodom završetka uspešne kalendarske godine i proglašene su najbolje sudije u više kategorija. Za najboljeg sudiju izabran je Jocić Đorđe iz Velike Plane koji je primio plaketu od predsednika Govedarović Aleksandra. Inače Jocić Đorđe je sudija sa najviše odsuđenih utakmica u protekloj polusezoni Podunavsko-Šumadijske zone. Za najboljeg ženskog sudiju izabrana je Đokić Jovana, dok se za najperspektivnijeg sudiju odlučilo za Anđelković Nikolu, sudiju Podunavske okružne lige. Za najboljeg delegata izabran je bivši srpskoligaški sudija, inače sada delegat Zone, Jocić Negovan.

˝U protekle nešto više od tri godine koliko sam na čelu sudijske organizacije u Velikoj Plani stvoreno je 30 novih sudija što je bio glavni cilj od mog dolaska na ovu funkciju˝ - kaže Govedarović i nastavlja, ˝Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku SSOS Podunavskog Okruga Zoranu Širokom, inače sudiji Super lige Srbije koji je uvek bio tu za sve nas i rado se odazivao na naše pozive povodom održavanja predavanja mladim sudijama što je ujedno još jedan pokazatelj da je saradnja sudija Velike Plane i Smedereva na vrhunskom nivou, kao i SSOS FSRZS  na čelu sa predsednikom Draganom Radulovićem Spirom i njegovim najbližim saradnicima. Sa početkom nove godine počinje nova škola za fudbalske sudije koja je planirana za 25. Januar i za koju se već prijavio dvocifren broj zainteresovanih.˝

Od ove godine sudija Govedarović Aleksandar, ujedno i predsednik sudija Velike Plane, ispisao je istoriju suđenja prelaskom na Prvu ligu Srbije gde je opravdao ukazano poverenje predsednika Sudijske komisije FSS Milana Karadžića i predsednika FSS gospodina Slaviše Kokeze koji su stvorili savršene uslove za rad i unapređenje svih sudija.