XS
SM
MD
LG

Novogodišnji turnir u futsalu "Debeljača 2021": Pobednik ekipa Romantičari

Finalisti turnira,, Debeljača 2021,,

Tradicionalni Zimski turnir u futsalu „Debeljača 2021“ u organizaciji FK Spartak 1911 posle sedam dana igranja u Hali sportova je završen. Turnir je svake večeri pratilo veliki broj ljubitelja malog fudbala, a u finalu bilo je preko 200 gledalaca na tribinama. Na turniru su učestvovale 10 ekipa iz Debeljače, Padine, Crepaje, Barande i Kovačice koje su bile raspoređene po grupama i viđene kvalitetne utakmice, kao kasnije i u borbama za pobednika turnira. Posle polufinalnih mečeva u finalu su se sastale Romantičari (Padina) i Prti Bee Gee (Crepaja) bolja je bila ekipa Romantičara koja je ubedljivo savladala svog protivnika sa 6:1 dobrom igrom i sa dva pogotka u finalu istakao se Čučak kao i Ranković koji je sa dva pogotka doprineo visokoj pobedi svog tima. U borbi za treće mesto ekipa Ajaksa (Debeljača) bila je bolja od Koloseuma. Najbolja ekipa turnira Romantičari osvojili su pobednički pehar koji je predao predsednik FK Spartak 1911 Dragan Ilkić. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Petar Čučak (Romantičari), koji je bio i najbolji strelac turnira sa 10 golova, a najbolji golman bio je Sebistijan Čapelja (Romantičari). Organizaciju turnira predvodio je Vuk Nikolić zajedno sa Draganom Ilkićem i Peterom Balogijem.

-I ove godine organizovali smo turnir uz pomoć nekoliko sponzora kvalitetan turnir sa ekipama koje su pokazale lepe igre i majstorije u prethodnim danima turnira.Drago mi je da su tribine uvek bile popunjene i u finalu su se plasirale dve najbolje ekipe koje su svojim igrama i rezultatima to i zaslužile. Očekujem da ćemo i sledeće godine svi biti na istom mestu i da sa ovog turnira svi zajedno nosimo lepe uspomene.- rekao je Nikolić.

Rezultati polufinalnih utakmica: Ajaks – Romantičari 1:6, Koloseum – Prti Bee Gee 0:6.

Za treće mesto: Ajaks - Koloseum 4:2.

Finale turnira: Romantičari - Prti Bee Gee 6:1.

Romantičari: Sebistijan Čapelja, Kristijan Bundra, Ognjen Bundra, Petar Čučak 2, David Delić 1, Robert Delić 1, Aleksandar Ranković 2, Miroslav Kovač.

Pobednik turnira Romantičari

Prti Bee Gee:Aleksa Velimirović, Aleksandar Buzadžija, Dejan Savkov 1, Dario Jaramaz, Jovan Živkov, Marko Stevanović, Slavoljub Dimovski, Duško Trifković Aleksandar Vasić.