XS
SM
MD
LG

Vesti iz FSB

U prostorijama FS Beograda održana je 20. sednica Izvršnog odbora FS Beograda kojom je predsedavao potpredsednik FS Beograda Goran Spasojević. Posle usvajanja zapisnika sa prethodno održenog zasedanja Izvršnog odbora FSB, razmatrana je centralna tačka ovog skupa, razmatranje prigovora upućenog od strane FK ˝BSK 1926˝ iz Baćevca, a u vezi sa održanim postupkom o popuni upražnjenog mesta Zonske lige Beograd. Članovi Izvršnog odbora FS Beograda dobili su tumačenje nadležnog organa FS Srbije tim povodom, prema kojem potisnuti klub ima pravo učešća na licitaciji. To je Izvršni odbor FS Beograda jednoglasno usvojio. Prema tome član Zonske lige Beograda u takmičarskoj sezoni 2022/2023 je FK ˝Lokomotiva˝. 
Na kraju je Izvršni odbor FS Beograda naložio da disciplinski organ Prve beogradske lige (komesar za disciplinu tog takmičarskog ranga) ispita sve okolnosti i eventualno pokrene disciplinski postupak u vezi istupa u medijima i na društvenim mrežama u kojima je neprimereno apostrofiran Fudbalski savez Beograda od strane predsednika FK ˝BSK 1926˝ iz Baćevca, Slobodana Stanimirovića.
Na ovom sastanku usvojen je i konačan sastav liga mlađih kategorija FS Beograda. Članovi Izvršnog odbora FS Beograda su po završetku sednice prisustvovali i licitaciji za popunu Prve beogradske lige - grupa “A” na kojoj je najbolju ponudu dao FK ˝Bratstvo˝ koji će tako od seledeće sezone igrati u Prvoj beogradskoj ligi - grupa “A”, dok je mesto u Prvoj ligi kadeta FSB popunila ekipa FK ˝Rakovica˝.

U sklopu izbornih aktivnosti FS Beograda u ponedeljak 15. avgusta 2022. godine u PRESS CENTRU FSB (Deligradska 27) održaće se Konferencija ženskih fudbalskih klubova FS Beograda (Super liga Srbije za žene, Prva liga Srbije za žene, Druga ženska liga - "Beograd", Razvojna ženska liga Už15 FSB). Konferencija će početi u 16:00 časova, a u drugom delu ovog sastanka obaviće se izvlačenje takmičarskih brojeva u Drugoj ženskoj ligi - "Beograd" i Razvojnoj ženskoj ligi U-15 za prvenstvenu sezonu 2022/23.