XS
SM
MD
LG

Vojvođanske lige biće kompletirane posle baraža

Završena su prvenstva u tri grupe vojvođanskih liga. Poznati su prvaci, ekipe koje se sele u podru rang takmičenja, kao i novi članovi. Ostalo je da se odigraju baraži za popunu Srpske lige, Vojvodina, i zonskog ranga takmičenja.

Vojvodina 1928 iz Perleza je prvak Vojvođanske lige, Istok, i od jeseni vraća se u Srpsku ligu. Iz lige su ispali Radnički (Kovin) i ŽAK (Kikinda). Novi članovi su Napredak (Čestereg), prvak područne lige Pančevo i pobednik baraža drugošlasiranih ekipa Zrenjaninske i Područne lige Pančevo.

Sloboda iz Donjeg Tovarnika, prvak Vojvođanske lige, Jug, plasirala se u Srpsku ligu, drugoplasirani Hajduk iz Divoša i Jedinstvo iz Rumenke kao najbolja trećeplasirana ekipa četvrtog ranga igraju baraž. Ekipa iz Rumenke će ukrstiti koplja sa OFK Vrbasom, a Hajduk se sastaje sa Mladošću iz Omoljice. Iz lige su ispali Cement (Beočin) i Indeks (N. Sad). Od ishoda baraža zavisi sudbina Slavije (N. Sad) i Radničkog 1910. Iz Srpske lige vratili su se Jedinstvo (S. Pazova) i Prvi maj (Ruma). Novi članovi su Šajkaš 1908, prvak Sremske lige i pobednik baraža drugoplasiranih ekipa Sremske i Novosadske područne lige.

Sloga iz Čonoplje je prvak Vojvođanske lige, Sever, i novi član Srpske lige. Drugoplasirani OFK Vrbas igraće baraž sa Jedinstvom iz Rumenke za popunu trećeg ranga. Ispali su Đurđin, Preporod (N. Žednik), Ravangrad 2018, Hercegovac (Gajdobra), Mladost (Turija) igra baraž za opstanak. Novi članovi su povratnici iz Srpske lige Tisa, Hajduk (Kula) i OFK Bačka, prvaci Subotičke područne lige i pobednik baraža drugoplasiranih ekipa ovih liga.