XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
50%
33%
17%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


8
Sloboda
19
9
Slavija
19
10
Čelik
18
12
Travnik
18
13
Vitez
17
 
14
Radnik
14
Željezničar
Radnik
Zrinjski
Drina
Å iroki Brijeg
Å iroki Brijeg
Olimpic
Čelik
Travnik
Sarajevo
IzveŔtaj utakmice
Kapetan autogolom doneo pobedu Slaviji
Značaj utakmice čini se da je viÅ”e opteretio domaće igrače. Krenuli su oni u prvom delu susreta veoma bojažljivo, sa strahom da ne pogreÅ”e. Igrači na sredini terena nisu uspevali da dođu do daha i zagospodare terenom. Ono Å”to nije radila Slavije jeste Vitez. Bili su organizovaniji, agresivniji i čini se rastrčaniji. Imali su oni i odlične prilike da dođu do vođstva. Prvu su propustili već na otvaranju meča, u četvrtoj minuti. Odlično je slobodan udarac izveo iskosa sa leve strane Branković. Poslao je loptu na desnu stativu , a Stipe MiloÅ” je sa pet metara Å”utirao po zemlji. Golman Mladen Lučić hvata loptu na gol liniji. Novu priliku za pogodak Vitez propuÅ”ta u 21. minuti. Izveli su oni čak četiri uzastopna kornera, a nakon trećeg je Hrčak poslao loptu pored same stative. Tačnije, okrznula je jednog domaćeg igrača, te zavrÅ”ila u korneru.

Na drugoj strani, Slavija je pokuÅ”avala dugim loptama da proigra Lambulića ili Salkovića, ali je sve to bilo lak plen odbrane gostiju. Čuvar mreže Viteza Å korić praktično nije imao potrebe da interveniÅ”e.
Igrala se 26. minuta kada je sudija Danijel Pajić iz Bijeljine opravdano pokazao drugi žuti karton BariÅ”iću. Morao je u svlačionicu. Prvi je zaradio zbog grube igre, a drugi zbog namernog igranja rukom. Očekivalo se da će domaći nakon toga zaigrati agresivnije i kvalitetnije, ali niÅ”ta navijači u Istočnom Sarajevu nisu vidjeli od toga. Bezidejno, tromo, bez *krvi*, uz mnogo greÅ”aka,pa se na odmor otiÅ”lo bez golova.Ā 
Pauzu između dva poluvremena iskoristili su u domaćem taboru da se konsoliduju i ipak u nastavak uđu mnogo agresivnije i hrabrije. Vitez se povukao i pokuÅ”avao iz kontranapada da neÅ”to uradi. Slavijina odlučnost videla se u 48. minuti kada je Oglečevac blokiran na neklih 16 metara od gola, a samo dva minuta kasnije Radosavljević je dobro *tukao*. Golman Å korić lako je prihvatio loptu.Odlično su gosti iz defanzive iskočili u 58. minuti. U punom naletu bio je Livaja, ali je Nemanja Vejnović iskoristio njegov dug for i loptu poslao u aut.Na suprotnoj strani, loptu je sam čekao Toni Pezo. Novu kontru Vitez je izveo u 62. minuti.Nakon Å”uta Smirka, Lučić je bio na mukama. Uspeo je ipak da zaustavi udarac i sačuva mrežu.
To kao da je dalo potstrek njegovim saigračima, pa u 65.minuti Slavija dolazi do vođstva. Korner je izveo i danas najbolji igrač domaćih DuÅ”ko Radosavljević.Poslao je loptu na prvu stativu, a Armin Kapetan je Å”alje glavom u suprotni ugao sopstvenog gola. Odbrana Viteza bila je nemoćna. Do novog pogotka Slavija je mogla u 69. minuti. Opet je izveden korner,a glavom je loptu ka golu Viteza poslao Nemanja Kartal. Na njegovu nesreću i njegovih saigrača pogodio je stativu već savladanog Å korića.
Nakon toga igralo se na sredini terena. Kako je vreme odmicalo Slavija se polako vraćala u defanzivu želeći sačuvati minimalno vođstvo. Gosti su imali viÅ”e prostora na sredini terena, pokuÅ”avjaći stići do eventulnog pogotka,ali je odbrana Slavije uspela sačuvati svoju mrežu.Na suprotnoj strani u 88. minuti Mahir Karić je mogao reÅ”iti definitivno pitanje pobednika i pre zadnjeg sudijskog zvižduka. Sa nekih pet metara *tukao* je u odličnog Å korića.

Slavija ā€“ Vitez 1:0 (0:0)

Istočno Sarajevo. Stadion: SRC Slavija. Gledalaca:200. Sudija : Danijel Pajić (Bijeljina). Strelac: Kapetan (auto gol) 65. Žuti karton: Å abanović, Radosavljević, Popović, Radović, Karić (Slavija), BariÅ”ić (Vitez). Crveni karton: BariÅ”ić 26. (Vitez)

Slavija: Lučić , Radosavljević (od 74. Radović), Hodžurda , Popović , Oglečevac , Lambulić ( od.66. Kartal), Salković , Karić , Vejnović , Šabanović ( od 80.Osmanković), Rovčanin .

Vitez: Å korić , MiloÅ” , Livaja , Vidović (od 48. Livančić), JusufbaÅ”ić , BariÅ”ić - , Branković (od 83. Pinjuh), Kapetan , Hrkač , Smirko , Pezo .

Fudbal Fudbal BH Telecom Premijer liga Slavija Vitez
Međusobne utakmice
2015-2016
07.05
17:00
Vitez
Slavija
2
0
01.11
13:30
Slavija
Vitez
0
1

2014-2015
04.04
16:30
Slavija
Vitez
1
0
23.08
17:00
Vitez
Slavija
0
5

2013-2014
08.03
15:00
Vitez
Slavija
3
0
01.09
Slavija
Vitez
1
0

Uporedni rezultati

Slavija
 
Vitez
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
3 (2) Broj pobeda 3 (2)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
3 (1) Broj poraza 3 (1)
7 (2) Dati poeni 6 (5)
6 (1) Primljeni poeni 7 (5)
+1 (+1) gol razlika na utakmicama -1 (0)
50% (66%) UspeŔnost 50% (66%)
Nema rezultata