XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
48%
16%
36%
Tipovanja
1
X
2
1
0
0
Utakmica tipovana 1 puta

 
3
Arsenal
27
4
Tottenham Hotspur
26
 
5
Aston Villa
25
4
Tottenham Hotspur
26
 
5
Aston Villa
25
6
Manchester United
21
Wolverhampton
Chelsea
Crystal Palace
Fulham
Luton Town
Fulham
AZ
Nottingham Forest
Luton Town
AZ
Igrači i ocene

5: Do 86 minuta Odlična partija Argentinca. Pokazao je da idalje može da igra prvu postavu u konkurenciji sa Bentankurom, Hojbjergom, Skipom i Bisumom. Postigao je prelep gol u 22. minutu.

5: Najsvetlija tačka Totenhema na današnjoj utakmici. Asistirao je iz kornera za gol Lo Selsoa u 22. minutu. Imao je još dve odlične prilike posle šuteva iz daljine. Jedan je odbranio Martinez, a drugi pogodio stativu.

4: Dobro se držao ako se pogleda da ni on nije štoper. Kao levi bek se vrlo dobro snašao i donekle je držao zadnju liniju.

4: Stativa u 3 minutu mu još odzvanja u glavi. Stvorio je nekoliko prilika za svoj tim koje nisu umeli da pretvore u pogodak. Neverovatno je koliko Totenhem nije imao sreće večeras, kao i u poslednje dve utakmice.

4: Od 32 minuta Ušao umesto povređenog Bentankura. Ne forsira ga Postekoglu, ali Hojbjerg pokazuje da je itekako ozbiljna konkurencija u veznom redu.

4: Do 32 minuta (povredio se) Izgledao je veoma dobro na terenu. Ali je šteta njegova povreda zbog grubog starta Keša.

3: Omašio je par zicera, ali je i napravio dosta šansi za Pevce. Njegova brzina je pravila probleme odbrani Aston Vile, ali ništa konkretno nije napravio.

3: Od 71 minuta Nije jasan ovaj potez Postekoglua. Jeste Gil koga je zamenio igrao loše, ali nije bilo logično da umesto krila ubaci zadnjeg veznog pri rezultatu 1:2 u korist Aston Vile.

3: Ne leži mu pozicija štopera. Napravio je nekoliko velikih greški, ali ne može da mu se sudi jer je klasičan ving-bek na mestu štopera.

3: Do 71 minuta Nekoliko dobrih driblinga i centaršuteva, ali nikakav konkretan učinak mladog Španca.

3: Prvi meč nakon suspenzije zbog crvenog kartona protiv Čelsija. Ništa konkretno nismo videli od Italijana Afričkog porekla.

3: Neverovatan je podvig koji je danas Son postigao, HET-TRIK GOLOVA IZ OFSAJDA. Čak tri puta su gledali VAR i sva tri puta su poništavani golovi Korejcu.

3: Imao je par dobrih izletanja i odbrana, ali je lako primio dva gola (još jedan je primio u 24. minutu, ali je poništen)

Aston Villa
Birmingham

5: 6 izuzetno važnih odbrana je zabeležio Argentinac. Neverovatno je da i pored 6 odbrana, 3 gola su poništena Totenhemu, pogodili su dve stative (Poro i Kuluševski) i omašili još 3 stopostotne prilike (Son i Džonson)

5: Postigao je gol u nadoknadi prvog poluvremena i skinuo šut sa linije. Neverovatan učinak Španskog štopera. Imao je još jednu veliku priliku u 5. minutu kada je tukao loptu glavom tik pored stative.

4: Od 46 minuta Asistencija za gol Votkinsa u 61. minutu. Imao defanzivnije zadatke koje je dobro ispunio. Veoma dobro je povezao defanzivu i ofanzivu.

4: Žuti karton (38') Odradio je posao u defanzivi reprezentativac Francuske i pomogao Aston Vili da odnese 3 boda u Birmingem.

4: Dobra utakmica bivšeg levog beka Barselone, PSŽ-a i Rome. Imao je odličnu priliku u 70. minutu da iz slobodnog udarca postigne pogodak, ali je Vikario uspeo da odbrani.

4: Do 90+1 minuta Žuti karton (82') Postigao je gol u 24. minutu glavom, koji je poništen zbog milimetarskog ofsajda. Postigao je gol u 61 minutu i doneo prednost Vili. Imao je još jednu veliku šansu koju nije iskoristio, jer je sa pola metra promašio gol.

4: Do 90+1 minuta Žuti karton (41') Vrlo dobra partija kapitena kluba iz Birmingema. Igrao je uz levu aut liniju, ali je imao defanzivnije zadatke, koje je i ispunio.

3: Danas je igrao na poziciji desnog beka, iako je klasični štoper. Gil mu je zadavao probleme zbog njegove brzine, ali je uspeo da ga zadrži uz pomoć Karlosa.

3: Vidi se želja Brazilca. Polako se vraća u formu posle povrede koja ga je odvojila od terena celu prošlu sezonu.

3: Do 45 minuta Žuti karton (27') Danas na drugačijoj poziciji nego inače (igra desnog beka, danas igrao desnog veznog u formaciji 4-4-2). Napravio je grub start i povredio Bentankura, zbog kojeg je dobio žuti karton.

3: Do 45 minuta Pokušalo se sa njegovom brzinom koju poseduje, ali nije uspeo ništa konkretno da pokaže u prvom poluvremenu. Zato ga je Emeri ostavio u svlačionici.

3: Od 46 minuta Malo bolje se snašao od Keša, jer je ovo ipak njegova prirodna pozicija.

: Od 90+1 minuta Premalo vremena za konkretnu ocenu.

: Od 90+1 minuta Premalo vremena za konkretnu ocenu.

  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Međusobne utakmice
2023-2024
10.03
14:00
Aston Villa
Tottenham Hotspur
0
4
26.11
15:00
Tottenham Hotspur
Aston Villa
1
2

2022-2023
13.05
16:00
Aston Villa
Tottenham Hotspur
2
1
01.01
15:00
Tottenham Hotspur
Aston Villa
0
2

Uporedni rezultati

Tottenham Hotspur
 
Aston Villa
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (0) Broj pobeda 3 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
3 (2) Broj poraza 1 (1)
6 (1) Dati poeni 6 (2)
6 (4) Primljeni poeni 6 (5)
0 (-3) gol razlika na utakmicama 0 (-3)
25% (0%) Uspešnost 75% (50%)