XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
57%
31%
12%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
14
BSK Borča
20
 
15
Dolina
14
 
16
Inđija
14
 
14
BSK Borča
20
 
15
Dolina
14
 
16
Inđija
14
Sloga (PM)
Sindjelić
Metalac (GM)
BSK Borča
Jedinstvo Putevi
Smederevo
Radnik
Timok
Bežanija
Teleoptik
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice

PLS: Dolina - Inđija 3:2

15.03.2014 Galaxy

Pobeda Doline u derbiju začelja Prve lige Srbije dvostruko vredi. Ostavlja nadu Dolini da nemoguća misije je možda moguća, a Inđiju ostavlja samu na dnu tabele. Gostujućii igrači su u prvih pet minuta utakmice pokazali nameru da će igrati otvoreno i na pobedu. Prvi napad domaćina usledio je minut kasnije, kada se Advigov vešto oslobodio svog čuvara i našao ispred gola Inđije, odlično šutirao, ali je golman Stanivuković uspeo da sačuva svoju mrežu. 
Od 24. do 31. minuta postignuta su čak četiri gola, od toga prva tri u mreži Inđije. Najpre je Dobrić sa ivice šesnaesterca uputio oštar šut prema golu protivnika, a lopta je na putu do mreže zakačila jednog odbrambenog igrača. Drugi gol je malo remek delo Matića. Posle kombinacije sa Dobrićem po levoj strani terena, Matić je uputio loptu prema golu, koja je iznenadila sve, ali ne i strelca.
Treći pogodak je postignut na sličan način kao prvi, strelac za vođstvo Doline od 3:0, bio je Cvetković. Međutim, radost domaćina nije dugo trajala. Posle odlično ubačene lopte iz skraćenog kornera, još bolje je odreagovao Lemajić, koji je glavom sproveo loptu u mrežu Pustinjakovića. 


U drugom poluvremenu Inđija je najpre pripretila opasnim napadom, ali je Simonović, iz neposredne blizine gola, pogodio samo spoljnji deo mreže. U narednom napadu gosti su postigli drugi gol, opet posle prekida i opet glavom. Strelac je bio visoki štoper Predrag Jović. Od tog trenutka sve do kraja utakmice igrači i navijači Doline strepeli su za konačan ishod utakmice. Inđija je napadala a domaći igrači se, neočekivano, branili. Nisu uspele ni izmene trenera Govedarice da promene igru domaćina. Pred kraj utakmice Inđija je mogla stići do izjednačenja, ali je iznenađenje sprečio Danilo Pustinjaković.
Prvo poluvreme je za pamćenje, a drugo za zaborav. Važni bodovi u borbi za opstanak su osvojeni, a to je za Dolinu najvažnije. 
Inđija je pokazala svoje kvalitete i utisak je da će mnogima pomrsiti račune do kraja prvenstva. Igrali su vrlo borbeno i motivisano, ali su ostali bez bodova.
Suđenje je bilo po sistemu toplo-hladno. Jedna opomena za gostujućeg igrača, a čak pet za domaće igrače. Svi kartoni dodeljeni su u drugom poluvremenu i opravdano.
Narednu utakmicu Dolina gostuje, ozbiljnom kandidatu za superligu, ekipi Bežanije.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Dolina Inđija
Međusobne utakmice
2013-2014
15.03
14:30
Dolina
Inđija
3
2
31.08
17:00
Inđija
Dolina
1
1

Uporedni rezultati

Dolina
 
Inđija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (3) Dati poeni 3 (1)
3 (2) Primljeni poeni 4 (1)
+1 (+1) gol razlika na utakmicama -1 (0)
50% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata