XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Inđija - Radnik (Bijeljina) 1:1 (1:1)
Indjija je u subotu ugostila ekipu Radnika iz Bijeljine, člana Premijer lige BiH. Bila je ovo nova provera pred indjijskim gledalištem. U utakmici u kojoj su oba trenera proveravala mogućnosti potencijalnih kandidata za novu prvenstvenu sezonu vidjen je fudbal dostojan renomea dva protivnika.
 
Igralo se žustro, borbeno, disciplinovano i požrtvovano kao da se radilo o bici za prvenstvene bodove. U utakmici sa dosta dinamike viđeno je dosta kombinacija, uspešnih proigravanja ali bez dovoljne koncentracije u samoj završnici napada pa je izostao veći broj pogodaka.
 
Očigledno da su naporne pripreme ostavile dosta traga na igrače. Nedostatak svežine osetio se kod igrača tako da su postignuta samo dva pogotka. Gosti iz Bijeljine došli su do vodjstva u 37. minutu. Nakon akcije i centar šuta sa leve strane Obradović se našao na pravom mestu i glavom loptu poslao u nebranjeni deo mreže.
 
Izjednačili su domaći fudbaleri u 42.minutu. Bajić je snažnim udarcem sa nekih 18 metara pogodio „rašlje“ protivničkog gola za konačnih 1:1. Imali su domaći fudbaleri nekoliko povoljnih prilika koje nisu iskorišćena. Najpovoljinu je propustio Košutić u 6. minutu kada je nakon što ga je Kostić lepo uposlio, sa nekih desetak metara poslao loptu pored gola.
 
U ekipi Indjije zapaženo je više novajlija koji po svemu zavredjuju pažnju. Utisak je da se već sada nazire da će nekolicina iskusnih igrača biti dostojna zamena za one koji su tokom letnje pauze napustili klub.
 
Kako je predočilo klupsko rukovodstvo u narednih desetak dana obaviće se sve neophodne formalnosti i biće zaokružena celina neophodna za formiranje takmičarske ekipe za novo prvenstvo koje počinje 17.avgusta.  

Indjija,
Gradski stadion, gledalaca 300
Sudija: Ilija Brdar (Irig)
Srtrelci: Bajić u 42.min. za Indjiju. Obradović u 37.min. za Radnik.

INDJIJA: Stanivuković, Pejić, Jović, Tomanović, Vujasin, Zdravković, Kostić, Bajić, Milaković, Milićević, Košutić.
Igrali su još: Knežević, Popović, Ćesarević, Mićić, Adamović, Rajak, Stanković, Erić,Gačić,Lemajić,Krstić,Kordolup.

RADNIK: Lučić, Hasanagić, Kojić, Ostojić, Jeftić, Katanec, Radulović, Čosović, Vučić, Nikić, Obradović.
Igrali su još: Krsmanović, Antić, Lazić, Kikić, Ristić, Došlo.