XS
SM
MD
LG
25.08.2008 A. Daišević

ŽKK Kraljevo dobio novog trenera

Košarkašice Kraljeva u novoj sezoni vodiće dojučerašnji trener Radivoja Koraća Petar Marković. To je rezultat pregovora koje je rukovodstvo najmlađeg kraljevačkog prvoligaša konkretizovalo proteklog vikenda u Nišu gde se Marković, kao pomoćnik Jovice Antonića, nalazi na pripremama našeg najboljeg tima.
Više smo nego zadovoljni činjenicom da smo u svoje redove doveli trenera kakav je Petar Marković. On je sa Koraćem, baš u Kraljevu, ove godine postao juniorski prvak države, uveo je taj klub u elitni rang takmičenja,  dokazao se kao trener i to je za nas bila dovoljna preporuka. Razgovori su bili konkretni i sve smo se vrlo brzo dogovorili. Nadam se da ćemo u novoj sezoni imati više sreće sa trenerom nego u prethodnoj. Imamo mlad tim, četiri reprezentativke, nekoliko vrlo talentovanih igračica i trebao nam je trener Markovićevog kova – naglasio je potpredsednik ŽKK Kraljevo Dragan Beočanin.
Zbog obaveza u nacionalnoj selekciji novi trener „malenih“ će stupiti na dužnost za desetak dana, ali će se sa ekipom upoznati u sredu. Tog dana naša reprezentacija igra u Nišu protiv Grčke meč kvalifikacija za EP,a utakmici će prisustvovati i komletna ekipa ŽKK Kraljevo.