XS
SM
MD
LG

Promocija sporta i klubova

Udruženje „Interkativ“ i kragujevačka Kancelarija za mlade, u saradnji sa Sportskim savezom grada, od 12. do 22. decembra organizovaće program “Mladi su akcija”. Tom prilikom, biće promovisani sport i sportski klubovi. Aktivnosti se sprovode pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u clju popularizacije sporta i zdravih stilova života.

Zatvoreni bazen u Kragujevcu (Foto S. Radovanović)

Biće organizovani otvoreni treninzi sportskih klubova kojima će moći da prisustvuju deca, mladi, roditelji i ostali građani koji žele da se informišu o radu klubova, kategorijama, sportskim disciplinama, načinom rada, uslovima učlanjenja…

Prvi otvoreni treninzi biće održani sutra (petak, 13. decembar), u Vaterpolo klubu Radnički. Na bazenu Sportskog centra  „Park“, u 11 sati, zainteresovane za ovaj sport dočekaće prvotimci vicešampiona Srbije i osvajači Evrokupa, dok će istog dana od 19 sati trening održati kadetska ekipa ovog kluba.

Planirano je i predstavljanje i drugih klubova i sportova – aikido, go sport, kik boks, rukomet, košarka, badminton, rvanje, boks, gimnastika, sportski ples, šah fudbal, kuglanje, streličarstvo, konjički sport, plivanje i odbojka.