XS
SM
MD
LG

Zorić i Kosović: Nadamo se transferu u veći klub

Darko Zorić je trijumfovao u izboru za najboljeg fudbalera Telekom prve lige ispred Ivana Ivanovića i Branislava Jankovića. Fudbaler Čelika blistao je u domaćem šampionatu ali je odlična partije pružao i u dresu reprezentacije što mu je i donijelo 27 glasova, tri više od Jankovića.

“Sigurno je da je ovo veliko priznanje za mene. Ne bih isticao sebe ovo je nagrada za Čelik i saigrače iz reprezentacije. Želja za 2014. je da napravi transfer u neki veliki klub. Razmišljam o odlasku ali nije sve do mene, ako stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane sigurno ću otići.” – kazao je Zorić.

darko-zoric-560x3861

Nebojša Kosović je uz Luku Đorđevića i Andriju Vukčevića među najperspektivnijim fudbalerima u Crnoj Gori. Kosović je stavio kolektiv ispred svog učinka.

“Ovo je velika čast za mene. Dobio sam prvi put neku nagradu fudbalskog saveza i najiskrenije mogu da kažem da mi je bilo lako da igram kada sam dobio veliko povjerenje selektora, pomoć predsjednika saveza i saigrača. Najmanja je moja zasluga za ovu nagradu oni su mi pomogli ja sam samo iskočio i hvala im na tome.”

Talentovani vezista odigrao je dosta mečeva u Vojvodini, a za 2014. sebi je poželio da ne bude povreda prije svega.

“Igrao sam dosta utakmica, obično sam počinjao. Nadam se da ću sljedeće godine igrati još više i bolje. Nadam se da ću obezbijediti transfer u neki veći tim. Već tri godine cilj ekipe je osvajanje Kupa, opet nam se otvorio put, ali tako je bilo prošle godine pa smo izgubili  u finalu. Moramo da radimo i da se trudimo ne smijemo unaprijed reći da smo osvojili Kup.”