XS
SM
MD
LG

Goran Starčević predsednik FSG

Fudbalski savez Grada Zrenjanina održao je Vanrednu izbornu skupštinu u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika u Zrenjaninu. Od 35 delegata u radu je učestvovalo 30, a sednica je trajala 50 minuta. Novi predsednik je Goran Starčević (34). Sednica je počela odavanjem poslednje poštom našem preminulom predsedniku Vladimiru Božoviću. Izveštaji o radu dosadašnjeg Izvršnog odbora i Nadzornog odbora, za period april-decembar, usvojeni su bez primedbi, jednoglasno.

fudbal

Dvojica kandidata za predsednika, Milovan Vučković i Radiša Aleksić, nisu se pojavili na skupu. Sa 28 glasova za, jednim protiv i jednim uzdržanim, poverenje je dobio Goran Starčević. Novi predsednik naglasio je da mu je prioritet da se stvore bolji finansijski uslovi za klubove.

U Izvršni odbor izabrani su Predrag Tatić, Amir Teljigović, Saša Bogićević, Velibor Mladenović, Vladimir Perović, Milenko Cukućan, Marko Vuković, Milan Kravarušić, Slobodan Repac, Arsen Plahin, u Nadzorni odbor Joca Miolski, Janko Bratić, Mirko Knežević, Disciplinsku komisiju činiće Miloš Jankov, Milorad Kurjak, Điku Miloš, a Komisiju za žalbe Zoran Ilijašev, Radovan Milivojev, Jožef Makan.

Za ovaj sastav IO i komisija bilo je 29 delegata dok je jedan bio uzdržan Sednica Izvršnog odbora održana je u sredu.

Na njoj su izabrana dvojica potpredsednika, Predrag Tatić i Amir Teljigović, Sekretarijat u sastavu predsednik i dvojica potpredsednika, članovi Registracione komisije, Komisije za omladinski fudbal, Komisije za bezbednost i stadione, sa po tri člana.