XS
SM
MD
LG

Kadeti: Metalac Kraljevo - Javor Habitfarm 2:0

U 8.kolu kadetske lige FSRZS sastali su se kraljevački Metalac i Javor Habitfarm iz Ivanjice.Utakmica je završena pobedom domaćina od 2:0 (0:0). Po izuzetnom hladnom vremenu u Mataruškoj Banji sastale su se dve izuzetno kvalitetne ekipe, koje su tokom cele utakmice pokazale izuzetno požrtvovanje, na kraju domaćin je slavio zasluženo 2:0. Lider kadetske lige FSRZS ekipa Javora se pokazala kao izuzetno dobra ekipa, medjutim u ovom kolu nisu uspeli da zabeleže pobedu protiv veoma raspoložene ekipe iz Kraljeva koja se ovom pobedom uključila u borbu za prvo mesto. Kapiten domaćih Pantelić Stefan dovodi domaće u prednost u 66. minutu posle odlično izvedenog slobodnog udarca, dok je pobedu domaćina osigurao rezervista Čukarić, koji je posle odličnog centaršuta Usiljanina sa desne strane, glavom smestio loptu iz ledja golmana gostiju Lazovića u 80. minutu utakmice.
U 9. kolu ekipa Metalca gostuje uekipi Budućnosti iz Arilja, gde će pokušati da nastavi sa dobrim igrama, i pokušati da se u Kraljevo vrati sa celim plenom.

Igralište: FK Ibar – Mataruška Banja , Gledalaca: 50. Glavni sudija: Trifunović Dalibor , pomoćnici: Mirković Dušan , Ostraćanin Stanko. Delegat: Radisavčević Miroslav , Rezultat: Metalac Kraljevo – Javor Habitfarm Ivanjica 2:0 (0:0). Strelci: Pantelić u 66. minutu , Čukarić u 80. minutu (Metalac) Žuti kartoni: Milutinović u 20. minutu , Djordjević u 60 minutu (Metalac) Igrač utakmice: Usiljanin (Metalac)

Metalac: Petrović, Matović, Negojević (Bekovac), Milutinović, Pantelić, Djorić, Djordjević, Usiljanin, Gligorijević (Niketić), Jovanović, Pantović (Čukarić)
Javor Habitfarm: Lazović, Lukić, Džamić, Kušić, Kolaković, Krstić, Popović (Bozović), Miodragović, Igbodo ,Petrić, Šarčević (Maričić).