XS
SM
MD
LG

KLZS: Roling - Šampion 43:64

Kadeti Šampiona iz Užica ostvarili su i četvrtu ubedljivu pobedu u kvalifikacijama za kvalitetnu ligu zapadne Srbije. Gradski rival Roling nije danas bio dorastao protivnik kadetima Šampiona, koji nisu igrali na očekivanom nivou, ali su i pored slabije igre ostvarili ubedljivu pobedu. Jedino što su kadeti Rolinga uradili na meču je početno vođstvo od 3:0, a posle toga kontrolu nad igrom preuzeli su kadeti Šampiona. Na kraju prve četvrtine pobednik se već nazirao jer je rezultat glasio 22:7 za Šampion.
U nastavku meča vidjena je slabija igra pa su kadeti Rolinga smanjili prednost i rezultat poluvremena je 28:17.
U trećoj četvrtini Šampion ponovo dodaje gas i povećava vođstvo na + 20 poena , a domaćini su bezuspešno pokušavali da se vrate u meć. Poslednja četvrtina je predstavljala samo rutinsko odrađivanje posla. Utakmica koja če brzo pasti u zaborav, jer nije viđeno mnoštvo lepih poteza i akcija. I pored pobede i primljena samo 43 poena trener Šampiona, Nenad Mandić će imati razloga za brigu, jer ponovo nije funkcionisao defanzivni skok, dok o promašenim zicerima i da se ne govori. Srećom pa ovog puta opuštanje kadeta Šampiona nije kažnjeno, ali im ovaj meč ipak može poslužiti kao nauk da se greške u nastavku prvenstva ne ponove. Najsvetlija tačka na meču bio je Pavle Pavlović sa 18 poena, a interesantno je da su se svi igrači Šampiona upisali u listu strelaca. Rezultat: Roling - Šampion 43:64, po četvrtinama (7:22,10:6,8:16,18:20)

Roling: Milanović 2, Tasić, Bogdanović 3, Ljubojević, Dumanjić 5, Maksimović 2, Žunić 2, Gardović, Zakoč, Radonjić 16, Vasiljević 13,Taković.
Šampion: Vasilić 5, Despić 2, Pavlović 18, Šopalović 3, Knežević 6, Novaković 10, Petković 10, Nedić 6, Antonijević 2, Perić 2.