XS
SM
MD
LG

KLZS: Kadeti Šampiona se plasirali u kvalitetnu ligu

Kadeti užičkog Šampiona su tri kola pre završetka kvalifikacija pobedom protiv gradskog rivala Play Off-a, ostvarili plasman u kvalitetnu ligu zapadne Srbije. Utakmica je kao i prethodne utakmice završena ubedljivom pobedom Šampiona, a kadeti Play Off-a su pružili jači otpor samo u prvoj četvrtini. Prvih 10 minuta proteklo je donekle u izjednačenoj igri, mada je Šampion od početka susreta imao konstantnu prednost od 3-6 razlike. U drugoj četvrtini Šampion je zaigrao još angažovanije u odbrani, pa je dvocifrena prednost iznosila već u 13. minutu 28:18.U tom delu igre briljirao je ekstra talentovani Dušan Nedić koji je pokazao i iskazao svoj raskošan talenat. Naravno, i ostatak ekipe je bio na visokom nivou, pa je poluvreme završeno sa ubedljivih 44:24. Takođe, i u nastavku utakmice kadeti Šampiona igraju angažovano, a ono što sve raduje je i povratak u šutersku formu talentovanog Lazara Vasilića. U odbrani su ponovo odlični bili Mirko Petković i Sreten Knežević koji je sa 15 skokova bio najbolji skakač na utakmici, a pored toga imao je i 4 rampe. Rezultat na kraju treće deonice glasio je 72:55, pa je trener Mandić u završnici utakmice ukazao šansu i igračima koji su u dosadašnjem delu prvenstva imali manju minutažu. Oni su opravdali ukazano poverenje pa su prednost povećali na kraju utakmice na konačnih 60:88. Pored već pomenutih, u redovima Šampiona su se istakli i Pavle Pavlović i Stefan Despić koji je pokazao da je pravo pojačanje za ovu talentovanu ekipu. U redovima Play Off-a bolji od ostalih bio je Cvijović sa 17 poena.

Play Off -Šampion 60:88 (16:20,8:24,21:28,15:16)

Play Off: Kuzmanović 9, Vučković 2, Savić M., Marić 3, Kulić, Kotorčević, Đajić 5, Cvijović 17, Savić M. 12, Kovčić 2, Savić S. 10, Ivaniš.

Šampion: Vasilić 16, Despić 13, Popović L. 3, Pavlović 12, Šopalović 2, Popović D., Knežević 6, Vasiljević, Petković 12, Nedić 20, Antonijević 2, Perić 2.