XS
SM
MD
LG

Budi sportista – pruži ruku

Zbog teške elementarne nepogode koja je pogodila našu zemlju i izazvala humanitarnu katastrofu, Sportski savez Zrenjanina poziva sve sportske klubove i pojedince da se uljuče u akciju pod nazivom “Budi sportista – pruži ruku i pošalji sms poruku”.

simo salapura Budi sportista   pruži ruku

Simo Salapura, generalni sekretar SSGZ

- Ideja je da animiramo što više osoba da pošalju sms poruku na broj 1003 i time pomognu područja koja su ugrožena poplavama. Apelujemo na sve klubove i sportske organizacije da organizuju prikupljanje pomoći u vidu flaširane vode, konzervirane hrane, opreme za bebe i higijenskih paketa – rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina, Simo Salapura.

Budi sportista Budi sportista   pruži rukuVOLONTERI, JAVITE SE

U saradnji sa Sportskim Savezom Srbije i Ministarstvom omladine i sporta, Sportski Savez grada Zrenjanina pokrenuo je akciju pravljenja liste volontera koji bi bili angažovani po potrebi na ugroženim područjima. Osobe koje se budu prijavile za uvođenje u evidenciju volontera biće kontaktirane za akcije koje će zajednički sprovoditi Olimpijski komitet Srbije, Sportski savez Srbije, Ministarstvo omladine i sporta i teritorijalni sportski savezi.

Zainteresovani treba da što hitnije pošalju sledeće podatke: ime i prezime, naziv organizacije, kontakt telefon (fiksni i mobilni) i e – mail adresu.