XS
SM
MD
LG

Treća beogradska liga grupa "A" : Zvezdara - Sveti Stefan 0:1

Po izuzetno vetrovitnom vremenu koje nije dozvoljavalo ni jednoj ekipi da se razigra, Sveti Stefan je minimalno porazio Zvezdaru. Gosti su imali više šansi ali ih nisu iskoristili sem slobodnog udarca koji je u 52.minutu izveo strelac Blagojević, na drugoj strani kapiten gostiju Nikola Bajski nije imao ni jednu ozbiljnu intervenciju pošto domaći ni jednom nisu ugrozili gol gostiju.
U igru u ekipi gostiju nisu ulazili golman Lazić i igrači Obrenović,  i Vojinović. Utakmica je bila fer i korektna, sudijska trojka na čelu sa Stamenkovićem je dobro odsudila utakmicu, treba istaći i to da se za iste ili teže prekršaje "toleriše" protivničkim igračima a igrači Svetog Stefana sankcionišu kartonima i nije to slučaj samo na ovoj nego i na prethodnim utakmicama.

Igralište: Sportski centar "INGE" . Gledalaca: oko 100. Sudija:    Stamenković (Beograd). Strelac: 0:1 Blagojević Predrag u 52.minutu.

OFK Zvezdara: Lukić, Nikolić (Bratuljević), Maksimović, Dojčinović, Vračarić, Jevtić, Gajić (Popović), Ilić, Savić, Pavlović (Stanojević) i Perišić.
Sveti Stefan: Bajski, Aksić (Blagojević), Ćebić, Matić, Krunić, Marjanović, Varagić, Mirkov, Đurđević Nebojša (Pavličević), Vukanović (Mosić), Munišević.