XS
SM
MD
LG

Đuro Zec i dalje s obe noge na zemlji

 

Donji Srem na prvom mestu

   Klub koji je pretrpeo najviše kadrovskih promena tokom leta, bez dileme je Donji Srem. Jedan od najzanimljivijih igrača pećinačkog superligaša „za fudbalsko tržište“ je Đuro Zec, u prošloj sezoni jedan od najstandardnijih prvotimaca. Bez obzira na sve, čvrsto stoji na zemlji.

   - Usredsređen sam na rad i obaveze u klubu - kaže Đuro Zec - U slučaju dobre ponude za klub i mene, odgovorili bi na najbolji način, što bi mi bio ogroman iskorak u karijeri.

   Kako teku pripreme na Zlatiboru?

   - Najteži deo je iza nas - nastavlja Zec - Radimo uglavnom s loptom, uz odigravanje kontrolnih utakmica. Što se tiče prve utakmice protiv Rudara iz Pljevalja, najbitnije je da je bilo dosta trčanja, što je za ovaj deo priprema najvažnije. Kako vreme bude odmicalo, noge će nam biti lakše i sigurno će biti sve bolje. Ovde na Zlatiboru sve je do detalja isplanirano: ustajanje u 7.30; doručak u 8.00; prvi trening od 8.30 - 11.00; ručak u 13.00. Posle šetnje, sledi obavezan odmor do sledećeg treninga (17.00 - 19.00). Večera je u 20.00, a u sobama moramo biti u 23.00.

   Da li ste se privikli na novog trenera?

   - Svaki trener donosi nešto novo. Iza nas je tri nedelje paklenog rada, a i do prvog jesenjeg kola je sasvim dovoljno vremena da se priviknemo na novi sistem rada. Ubedjen sam da je sledeća sezona naša.

 

 

Đuro Zec