XS
SM
MD
LG

Stoni tenis: Kraljevčanke treće

U hali sportova "Vlade Divac" u Vrnjačkoj Banji održano je ekipno prvenstvo Srbije za kadetkinje rođene 1994. i mlađe. Dobri organizatori bili su Stonoteniski klub Goč i Sportski centar iz Vrnjačke Banje.
Prema već ranije primljenim prijavama znalo se da će se za prvo mesto boriti ekipe STK "Čoka" iz Čoke i STK "Flip" iz Kikinde pa su se ove ekipe i susrele u poslednjem, petom kolu. Maksimalnim rezultatom od 3:0 ekipa Čoke je savladala stonoteniserke Flipa i tako osvojila titulu šampiona Srbije ostvarivši sve pobede maksimalnim rezultatom.
Veliki uspeh zabeležile su Kraljevčanke jer su u borbi za treće mesto i bronzana odličja uspele da savladaju preostale rivalke , pre svih ekipu Smedereva, zatim Goč iz Vrnjačke Banje i Vodovod iz Kragujevca.
Metalac je nastupio sa najjačim sastavom u kome je Dunja Milutinović , kapiten ekipe bila najubedljivija i zabeležila skor od 5 pobeda i 2 poraza, Vanja Vulović sa skorom od 3 pobede i 2 poraza dok preostale dve igračice Milica Vulović i Anđelka Glušac nisu zabeležile pobedu ali su iskazale veliku želju i borbenost.
Peto mesto na ovom prvenstvu osvojila je ubedljivo najmlađa ekipa Goča iz Vrnjačke Banje. A najbolje igre u redovima domaće ekipe prikazala je i najmlađa igračica prvenstva Ivana Perović (1998.) koja je imala skor od 3 pobede i 3 poraza i svojim talentom najavila mnogo veće rezultate.