XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Iz Francuske nišane Granadu

KREJ, 16. avgust (Info centar).- Reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Jasna Šekarić sa trenerom reprezentacije Jelenom Arunović od 10. avgusta su na pripremama u gradu Krej na severu Francuske.

- Šesti dan priprema je na izmaku. Radimo dva puta dnevno, ljubazni domaćini su nam omogućili besplatno korišćenje strelišta u terminima koji nama odgovaraju. Uslovi su jako dobri. Strelišta za vazdušno i MK oružje se nalaze u istoj zgradi, tako da nam je sve dostupno. Organizovali smo ishranu na strelištu pa suštinski nema rasipanja vremena – kaže Jelena Arunović.- Sa nama su do pre neki dan bili reprezantativci iz Bordoa sa glavnim trenerom za pištolj reprezentacije Francuske. Oni su ranije završili jer u ponedeljak počinju njihove završne pripreme za Granadu i to u Bordou.

Jelena Arunović se zahvalila Ministarstvu omladine i sporta i Olimpijskom komitetu Srbije na finansijskoj podršci streljačkom sportu, kao i Streljačkom savezu Srbije na pomoći u organizaciji ovih prirema:

- Po povratku iz Francuske priključićemo se pripremama naše reprezentacije u Novom Sadu od 16. do 22. avgusta. Potom nas očekuje kratak period individualnog rada a zatim povratak u Novi Sad na završne pripreme za Granadu od 26. do 31. avgusta. Radimo veoma intenzivno, u Granadi “nišanimo” dva visoka cilja: svetske medalje i olimpijske vize za Rio 2016. Imamo veliku pomoć i podršku i na nam prija, ali je nas, sa druge strane, obavezuje da se odužimo dobrim rezultatima i plasmanima.