XS
SM
MD
LG

Sloga (PM) pobednik kupa Braničevskog okruga

Nova radost za navijače petrovačke Sloge. U finalu Kupa Braničevskog okruga Sloga iz Petrovca na Mlavi, bila je bolja od ekipe Šapine iz istoimenog mesta, inače lidera Braničevske okružne lige i najverovatnije novog zonaša, pobedivši sa 2 : 0. Sama utakmica nije bila mnogo kvalitetna, jer za dobar fudbal potrebne su dve dobre ekipe, a danas ni od jedne, ni od druge ekipe nismo videli puno. Stekao se utisak da petrovački srpskoligaš igra tek toliko koliko mu je potrebno za pobedu, dok je ekipa Šapina igrala onoliko koliko su im petrovčani dopuštali. I u takvoj igri Sloga iz Petrovca je dominirala, stvorila mnogo šansi, ali je realizacija izostala. Doduše trener Stević je izveo kombinovan sastav, koji je igrao na pola gasa, tako da je i ekipa Šapina imala svoje šanse, ali se videlo da je razlika u kvalitetu velika. Sve u svemu prosečna fudbalska predstava, ali apsolutno zaslužena pobeda Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Rezultat: SLOGA (PM)-ŠAPINE 2:0. Stadion: Mladi Radnik-Požarevac. Gledalaca:400. Strelci: Mitić 45', Milosavljević 90'. Sudije: Portić Davor, Mratić Dušan i Milošević Maja. Delegat FSBO: Dragiša Jovanović. Žuti kartoni: Radojičić, Perić, Kovačević, Janković (Sloga) Dimitrijević (Šapine).

Sloga (PM): Mošnjaga, Kovačević, Janković, Baroš, Stević(c), Mitić, M.Milosavljević, Marjanović (od 60'Zarić), Perić (od 75'Jevtić), Radojičić (od 46'Damnjanović), Živnustka.
Šapine: Srećković, Ognjanović, Trailović (od46' Božić), Slavković, Lekić, Jovanović (od 75'Živković), Živanović, Arsić (od 64' Živić), Janković, Mišić, Dimitrijević.
igrač utakmice:Mitić Marko (Sloga).