XS
SM
MD
LG

Sombor : Biciklisti "S Tima-a"uspešni u VI kolu Kupa Srbije u Subotici

Proteklog vikenda Subotica je bila domaćin VI kola KUpa Srbije u biciklizmu, a ekipa"S TIM-a iz Sombora bila je najbrojnija na ovome takmičenju, čak sa 26 predstavnika. Kraj prošloga meseca je bio ujedno i kraj letnje škole biciklizma, koji je uspešno organizovao BK "S TIM" za sve zainteresovane osnovce,a škola je bila besplatna. Stoga je i uspeh somborskih biciklista  kruna svega urađenog tokom letnje škole biciklizma. U Subotici su uspeh ostvarile kadetkinje Ivana Vilim i Milica Janković koje su osvojole prva dva mesta, Pored njih, uspeh su ostvarile i pionirke, Mirjana Odanović,osvojivši srebro i Nikolina Josić, bronzu.Osvojene su ekipne nagrade u muškoj kadetskoj i pionirskoj kategoriji, dok je ekipa poletaraca bila treća. 

Svoj prvi nastup na jednom takmičenju imale su poletarke Ivana Tričler, Aleksandra Pavasović i Nikolina Simin i poletarci Sergej Vezmar,Dario Cigić-Parčetić, Vanja Đurica, Aleksandar Pavasović, Mihajlo Stolić i Igor Nadoveza.Kod pionira, svoj debi su imali Dimitrije Dušanić, Nemanja Zdravković i Dario Marić i junior Milovan Bajčetić. 

Celo  leto smo paralelno radili i sa starijim članovima, ali i sa malom decom u letnjoj školici. Popunjen raspored svih nas u klubu, ali i neverovatan timski rad doveli su do toga da smo na trku vodili 26 naših članova, što u Srbiji nije učinio niko do sada i nije uspeo spremiti toliko dece i toliko biciklova, i još sa takim uspehom nastupiti na trci . To za sebe samo govori ,  koliko energije  nosimo sa sobom i koliko smo posvećeni poslu koji obavljamo. To su reči dvojice trenera, Srđana Omakovića i Marka Sudarića, kojima je u pomoć pristigao i Boris Tričler, takođe učesnik letnje škole biciklizma. 

Veliko priznanje somborskom timu odao je i glavni sudija na VI Kupu , koji je lično čestitao somborcima  i kazao da do sada nije video ovako organizovan i skladan tim na jednom takmičenju.

Somborke sa osvojenim medaljama na Kupu Srbije u Subotici

Somborska ekipa na VI Kupu Srbije u Subotici

Start trke VI Kupa Srbije u Subotici