XS
SM
MD
LG

Završen "Vrnjačka Banja Open"

Na terenima TK"AS-NS" u sportskom centru "Karović" u Vrnjačkoj Banji kao završnica ove teniske sezone na otvorenom održan je drugi po redu ITF fjučrs za žene "Vrnjačka Banja Open" koji se igrao za nagradni fond 10.000$. Na turniru su učestvovale teniserke iz 14 svetskih država. Finale je bilo jako uzbudljivo. Igrala su se tri seta.

Direktorka turnira Nela Spasojević sa pobednicama

Pobednica turnira je Valentini Grammatikopoulou iz Grčke koja je sem novčane nagrade osvojila 12 bodova na WTA listi što će je na listi pozicionirati za 100 mesta više. U dublu turnir su osvojile srpska reprezentativka Nina Stojanović i bosanska teniserka Dea Herdželaš. Supervizor turnira ispred ITF-a bio je Dimitris Saratzidis. Sve učesnice turnira kao i sudije i supervizor imali su samo reči hvale u vezi organizacije i kvaliteta terena i kluba.

Pobednica turnira sa organizatorima

Organizatori se nadaju da će uspeti da ovaj turnir postane tradicionalan u Vrnjačkoj Banji i da će privući još više naslednika Novaka Đokovića , Ane Ivanović i ostalih naših odličnih tenisera, da na ovim terenima nauče svoje prve teniske korake, rekla nam je Nela Spasojević direktorka ovog turnira u Sportskom centru "Karović" u Novom selu kod Vrnjačke Banje.

Pobednica turnira grkinja Valentina Gramatikopolou