XS
SM
MD
LG

Sportski savez pećinačke opštine bira najbolje u 2014. godini

 

Laureati u 14 kategorija

   Spotski savez pećinačke opštine „Razvoj sportova“ (kako se zvanično naziva), po tradiciji, nagradiće naujspešnije sportske kolektive i pojedince, koji su svojim rezultatima obeležili 2014. godinu, kao i najuspešnije u školskom sportu. U toku je konkurs, na kojem klubovi, škole i pojedinci mogu da dostave svoje predloge.

   Po rečima Tomislava Ćirkovića iz „Razvoja sporova“, dopis je upućen svim članovima Sportskog saveza, kao i osnovnim i srednjoj školi, a rok za podnošenje predloga je 20. decembar. Predlozi se dostavljaju isključivo u pismenoj formi, a nagrade će biti uručivani u 14 kategorija.

   - Cilj nam je da nagradimo naujspešnije kolektive i pojedince u amaterskom i školskom sportu - izjavio je Ćirkov ić - Poseban je  akcenat na mladima, čime se uklapamo u prioritete koje je postavilo Ministarstvo omladine i sporta. Zahvaljujuči podršci lokalne samouprave u Pećincima, u mogućnosti smo da obezbedimo vredne nagrade, pa će laureati pored plaketa dobiti i sportsku opremu. „Razvoj sportova“ će i naredne godine nastaviti da snabdeva sve klubove i škole sportskom opremom. Takođe, nastavlja se sa praksom da se besplatnim letovanjem nagrade učenici, koji su postigli najbolje rezultate u učenju, ali i u sportskim aktivnostima.

 

 

Tomislav Ćirković