XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica Donji Srem - Sinđelić

Donji Srem - Sinđelić

2:0 (1:0)

 

Vrlo dinamična utakmica sa dva gola, više šansi i lepih akcija. Donji Srem je poveo u 24. minutu prelepim šutem Stanisavljevića posle duplog pasa sa Jelićem. U 28. minutu Karinović pogađa okvir gola Beljića posle proigravanja Dimića. Raspoloženi Stanisavljević nešto kasnije uputio je oštar šut ka golu Šćekića, ali bez promene rezultata. Idealnu priliku imao je Sekulić u 37. minuitu, kada nije iskoristio penal. Mogao je Piščević da poravna rezultat u 39. minutu: posle njegovog udarca glavom, lopta prelazi preko prečke. Svoj udarac oprobao je i Jelić, ali je Šćekić bio siguran i odbio loptru u korner. I uz nastavku utakmice nije slabio tempo. Moro je pokušao da šutem iz daljine povisi prednost Donjeg Srema. U prilici za nešto više bio je i Josimov. Konačno, u 82. minutu mladi Stanković pretrčava odbranu Sinđelića i postiže gol za konačnih 2:0.

Strelci: 1:0 Stanisavljević u 24, 2:0 Stanković u 82. minutu. Stara Pazova: Sportski centar FSS. Gledalaca: 50. Sudija: Đorđe Maksimović (Inđija).

DONJI SREM: Belić, Lakićević, Josimov, Vukobrat, Mitrevski, Švonja. Šarac, Jelić, Bogunović, Hristov, Stanisavljević. Igrali su još: Jovanović, Prljević, Košutić, Moro, Spalević, Stanković.

SINĐELIĆ: Šćekić, Petković, Marinković, Karinović, Piščević, Popadić, Dimić, Gemović, Sekulić, Radovanović,Zvrko. Igrali su još: Bubonja, Malović, Miletić, Obradović Ožegović, Jovanović, Radić i Živković.