XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Panonke pobednici jubilarne, desete Biznis lige u malom fudbalu

Odigravanjem finalne utakmice, na parketu GH "Mostonga", završena je deseta , jubilarna Biznis Liga u malom fudbalu, koja je proteklih mesec dana bila u žiži interesovanja ljubitelja fudbala u gradu zelenila. Ekipa Panonke novi je vlasnik prelaznog pehara pobednika ovog zanimljivog takmičenja,a trofej im nije uručen posle finalne utakmice jer ga prošlogodišnji pobednici , ekipa Graničara iz Gakova, nije donela, a nije se ni pojavila na finalnom danu, i tim činom su bacili senku, najpre na svoj nastup,a potom i na organizaciju takmičenja.Sedamdesetak gledalaca na tribinama Mostonge najpre je čekalo da se odigra meč za treće mesto , ali on nije odigran zbog nedolaska gakovčana pa je somborska ekipa Čistoće utakmicu dobila službenim rezultatom i osvojila treće mesto, što je svakako uspeh za ovu ekipu. Finalnu utakmicu igrala su dva najbolja tima iz minulih borbi, ekipa Panonke, i ekipa somborske bolnice. Fudbaleri Panonke, za ovaj meč imali su samo šest igrača na raspolaganju, a njihovi protivnici su imali i jaku klupu. Utakmica je počela oprezno,a prvih petnaest minuta igre nije doneo prednost nijednima ni drugima. Istini za volju bilo je poneka šansa pred golom Bulata i Curnovića,ali su mreže mirovale. Nastavak utakmice u drugom delu, fudbaleri Panonke su počeli agresivnije i već u trećem minutu Čučilović se upisao u strelce. Sedam minuta kasnije Vidović svojim golom najavljuje trijumf svoje ekipe.a dva minuta pre kraja Čučilović stavlja tačku na finale i pobedu Panonke.

X BIZNIS LIGA  FINALE  :  PANONKA-BOLNICA  3:0  (0:0)

GH "Mostonga" Gledalaca 70. Sudija Darko Karačoni, pomoćnik Ostoja Jakšić (obojicaiz Sombora ) Strelci Čučilović u 17 i 28 i Vidović u 24 za Panonku.

PANONKA : Bulat, Lučić,Hoscieslavski,Čučilović, Purić i Vidović

BOLNICA: Curnović,Mutić, Đ,Simović, Purić, A. Simović, Konjović, Milosavljević, Bjelan, Miladinović, Ugljar i Benčić.

Po završetku finalne utakmice organizator je podelio nagrade najboljima,a među nagrađenima su dvojica fudbalera iz pobedničke ekipe, Strahinja Lučić je proglašen najboljim igračem turnira,a njegov klubski drug, golman ekipe Panonke, Milan Bulat je proglašen najboljim golmanon, u prvom redu zbog odbranjenih penala u polufinalnoj utakmici. Najbolji strelac turnira je Darko Konjović , iz ekipe bolničara, koji je ukupno postigao devet golova na ovome takmičenju.

 fotografije sa finalne utakmice možete pogledati OVDE snimio I.Janković

PObednička ekipa Panonke posle osvojene X Biznis Lige u malom fudbalu

Najbolji na turniru : Darko Konjović (strelac) Strahinja Lučić (igrač) i Milan Bulat (golman)