XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Šampionska igra Kraljeva

U 13. kolu Prve lige Srbije u kuglanju, kuglaši Kraljeva su na svojoj kuglani na atletskom stadionu još jednom dokazali da su u sjajnoj formi i da sigurnim koracima koračaju ka istorijskom uspehu, plasmanu u Super ligu, medju 10 najboljih klubova u državi koja je šampion sveta u kuglanju!

Ovog puta savladan je IMR iz Beograda rezultatom 3255:3117 (7:1). Najzaslužniji za pobedu domaćih kuglaša ponovo je bio fenomenalni Predrag Voštinić sa 563 oborena čunja a odlično su ga pratili Miroslav Simeunović sa 553 i Ivan Trošić sa 551 oborenim čunjem. Novu pobedu igrači su proslavili sa Milovanom Milovanovićem, vlasnikom  firme Bakar Plus i jednim od oslonaca ovog kluba, koji je obećao da će i u Super ligi pomagati kuglaškom klubu Kraljevo.

Ekipa Ibra je u ovom kolu gostovala u Beogradu gde je nakon vrlo slabe igre poražena od Smedereva rezultatom 2888:3014 (1:7). Na tabeli Prve lige Srbije lider je i dalje Kraljevo sa osvojenih 22 boda dok gradski rival Ibar sada zaostaje 6 bodova, uz utakmicu manje. 

Narednog vikenda je pauza u prvenstvu koju će igrači Ibra iskoristiti da odigraju odloženu utakmicu 12. kola protiv ekipe IMR. Taj meč je na programu u nedelju 28. februara od 14 časova, na kuglani na Adi Ciganliji.