XS
SM
MD
LG

Kraljevo, školski sport - Pehar školi sa Beranovca

U Ribnici, najbrojnijoj Mesnoj zajednici u Kraljevu održan je zanimljiv turnir na kome su učesnici bili učenici četiri osnovne škole. Bilo je fudbalsko odmeravanje snaga učenika četvrtih razreda na kome su učestvovale četiri škole: "Sveti Sava" i Vuk Karadžić" iz Ribnice zatim ispostava ove škole sa Beranovca, koja se nalazi tik uz čuveni Autodrom, i kao gost "Četvrti kraljevački bataljon" iz Kraljeva.

U prvom meču, polufinalu, "Bataljon" je savladao ekipu Vuka Karadžića" sa 4:2 a u drugom "Vuk Karadžić" sa Beranovca bio je bolji od "Svetog Save - 2:1.

Treće mesto na ravne časti su podelili "Vuk Karadžić" - Ribnica i "Sveti sava". Naime, posle 4:4 u regularnom toku susreta ekipe nisu želele da pobednika odluče udarci sa bele tačke. U finalu Osnovna škola sa Beranovca slavila je protiv "Četvrtog kraljevačkog bataljona" sa 4:1. Za najboljeg igrača turnira proglašenn je Aleksandar Vesić sa Beranovca.

Ovo jednodnevno takmičenje organizovala je MZ Ribnica, koordinator je bio Darko Luković zadužen za sport u ovoj mesnoj zajednici a evidentirano je i prisustvo Borisava Lalića trenera FK Sloga. Orgaizatiori su svim učesnicima podelili prigodne majce a za najbolje ekipe obezbeđeni su pehari. Utakmice su odigrane u prelepoj sportskoj sali u OŠ "Vuk Karadžić".

 

Pobednička ekipa OS Vuk Karadžić - Beranovac

Drugoplsairana ekipa Četvrtog kraljevačkog bataljona

Tim OŠ Svetai Sava

Ekipa OŠ Vuka Karadžić Ribnica

Luković i Lalić foto: Stole