XS
SM
MD
LG

Vanredna Skupština Sportskog saveza pećinačke opštine

 

Siniša Đokić novi predsednik

  Na inicijativu predstavnika devet klubova iz pećinačke opština ,zakazana je vanredna Skupština Sportskog saveza „Razvoj sportova“, na kojoj je za novog predsednika Nadzornog odbora (umesto Dušana Devrnje) izabran Siniša Đokić.

  - Hvala predstavnicima klubova na ukazanom poverenju - izjavio je u svom prvom obraćanju Siniša Đokić, novoimenovani predsednik Nadzornog odbora - Uz pomoć čelnika lokalne samouprave, trudićemo se da vas ubuduće sve ispoštujemo, odn. da vam omogućimo normalno takmičenje, sa što manje stresa. Prioritet nam je renoviranje najugroženijih objekata, sala i sportskih terena.

  Predstavnicima klubova obratio se i Zoran Vojkić, zamenik predsednice opštine.

  - Značajna sredstva se izdvajaju poslednjih godina u razvoj sporta preko Sportskog saveza, što je opredeljenje lokalne samouprave i od toga se neće odustati. Akcenat je na amaterskom i školskom sportu.

  Skupštini je prisustvovao načelnik društvenih delatnosti Željko Trbović.

  - Forsiraćemo amaterski sport, u kojem će biti mladi iz ove sredine - istakao je Željko Trbović - Preuzeli smo balon salu u Pećincima, a sportska hala u Donjem Tovarniku biće vrlo brzo u funkciji i biće dostupna svima. Između ostalog, zato je Opština nabavila autobus, kako bi svi meštani opštine mogli da je koriste.

  Vanrednoj Skupštini, održanoj u Donjem Tovarniku, od 30 članova Saveza, prisustvovalo je 24.

 

 

Vanredna Skuština Sportskog saveza

Siniša Đokić, predsednik Nadzornog odbora