XS
SM
MD
LG

Gejt brani pobednički pehar

Tribine u Hali sportova Kačarevo proteklih dana bile su pune ljubitelja malog fudbala. Turnir je ušao u samu završnicu i u utorak 12.01.2016 sa početkom u 17 časova  odigraće se polufinalne i utakmica treće mesto i za pobednika turnira. U prvom meču polufinala sastaće se ekipe  Gejt – BNS, a u drugi polufinalni par je FK Jedinstvo – Fešn klub. Prošlogodišnji pobednik ekipa Gejt plasirala se ubedljivo u polufinale i imaće priliku da ponovi uspeh sa poslednjeg turnira.

Foto:B.Stojkovski

Ispred  generalnog sponzora turnira SK Soker bio je Dragan Gligorov – Kiki koji je ujedno bio i predsednik organizacionog odbora turnira koji je  rekao:

-„ Zahvalio bih se svima koji su pomogli da se ovaj turnir održi  posebno ljudima iz MZ Kačarevo i SK Soker koji su dali veliku podršku da se turnir bez problema organizuje. Nastavili smo tradiciju održavanja turnira i tako će biti i sledeće godine i očekujem da će biti daleko više ekipa nego što je bilo na ovogodišnjem turniru.“-

Rezultati utakmica poslednjeg kola: FK Jedinstvo- Splav Čarobna noć 1:1, Fešn klub – BNS 4:1, Pekara Sandra – Gejt 1:4, Splav Čarobna noć – Fešn klub 6:7, BNS – Pekara Sandra 4:2, FK Jedinstvo – Gejt 1:4.