XS
SM
MD
LG

Revijalna utakmica veterana novosadske Vojvodine i somborskog Radničkog na finalnoj večeri Zimske Lige GFS Sombora

Bogat i sadržajan program finalne večeri Prve Zimske Lige GFS Sombor planiran je za nedelju, 17. januara sa početkom u 18,00 sati, i trajaće blizu četiri sata na parketu GH“Mostonga“, stoji u saopštenju odbora za organizaciju Lige.

Najpre će se od 18,00 sati,u prvoj polufinalnoj utakmici , sastati fudbaleri čonopljanske Sloge i OFK Šikare, a 50 minuta kasnije, u drugom polufinalu, igraće bukovački Omladinac i ŽAK iz Sombora. Nakon ovih utakmica, odigraće se jedna revijalna utakmica, u kojoj će se sastati veterani novosadske Vojvodine i somborskog Radničkog. Od 20,20 sati, članovi nekoliko somborskih fitnes i aerobik klubova , prikazaće publici nekoliko tačaka iz svog bogatog repertoara vežbi,a za to vreme će se učesnici finalne utakmice odmoriti za meč koji odlučuje o prvom pobedniku Zimske Lige GFS Sombor.Finalni meč, i borba za pobednika, počeće u 20,45 sati. 

Svečano proglašenje pobednika, i završna ceremonija zatvaranja , planirana je za 21,30 sati, kada će biti podeljene nagrade najboljoj ekipi, i najboljim pojedincima na Prvoj Zimskoj Ligi GFS Sombora.

 Detalj sa žrebanja ekipa pre početka takmičenja Zimske Lige

Momenat sa jedne utakmice u trećem kolu lige

Fudbaleri Telečke u predahu jedne utakmice